MTN v ukvarjajo z združevanjem podatkovnih storitev v telefonu Nokia C3

Nokia je sodelovala z MTN Nigeria za povezovanje sporočil rešitev svoj novi Nokia C3 ponuditi takojšnje sporočanje za mobilne uporabnike.

Naprava, zgrajena z družabnim omrežjem, omogoča takojšen dostop do priljubljenih socialnih skupnosti, kot sta Facebook in Twitter, neposredno od začetnega zaslona, ​​da uporabniki zlahka pregledajo in posodobijo svoj status.

Naprava Nokia C3, ki je bila uvedena na trg v zavezništvu z MTN Nigeria, omogoča uporabnikom, da mesečno plačujejo mesečno naročnino N1000 v omrežju, ki jim omogoča dostop do internetne storitve po dostopni ceni.

Prav tako omogoča uporabnikom, da hitro sporočijo hitro QWERTY tipkovnico, ki pomaga pri upravljanju e-pošte, klepeta, koledarja, med drugim vključno z namenskimi pripomočki na začetnem zaslonu.

Nokia pravi, da lahko uporabniki, ki kupijo napravo, aktivirajo s starimi ali novimi MTN linijami, uporabniki pa bi lahko uživali en mesec brezplačnega dostopa do omrežja MTN.

Nokia predstavnik, Marcel Van-de-pas, pravi, da naprava izpolnjuje željo uporabnikov v iskanju dobronamerne cenovno dostopne slušalke, ki jim omogoča, da ostanejo nenehno povezani s skupnostmi, ki ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu, če je to e-pošta, prijatelji prijateljev, medtem ko ponujajo takojšnje dostop do pošte Yahoo in Messenger, Gmail, MSN Hotmail, Window Live Messenger, Facebook in Twitter.

"Nokia C3 prav tako omogoča uporabnikom, da brskajo po spletu, ne glede na to, kje so, zato se lahko prepričajo, da ostanejo v stiku s svojimi prijatelji in družino, kadar koli želijo. Nokia je številka ena vodja, ko gre za zagotavljanje potrošnikom rešitev za svoje potrebe po mobilnih napravah, z Nokia Ovi pošto in Ovi klepet na krovu, e-pošto in klepete lahko nastavite naravnost iz naprave. "

Prav tako se glasi: 10 (ali tako) geeky načine, da wow svojo punco na njen rojstni dan

Nokia pravi, da je partner MTN zaradi širšega območja pokritosti omrežja in načrtuje nadaljnje partnerstvo, ki se ukvarja z drugimi omrežji v državi, saj bi naprava delovala s katero koli operaterjevo kartico SIM.

Nokia Westlie Africa Retail and Marketing Manager, Nokia, Titilayo Olubiyi pravi, da je naprava mogoče nastaviti s pošiljanjem SMS z besedo "Nokia" na 131, potem ko aktivira svojo SIM, da bi lahko uživali en mesec prostega dostopa iz omrežja MTN, preden začnejo plačevati N1000 mesečno naročnina za dostop do omrežja.

Glavni direktor marketinga MTN Nigeria Bola Akingbade je dejal, da MTN z veseljem sodeluje s to novo napravo, ki bi uporabnikom omogočila, da uživajo svoje storitve na krovu, in dodal, da bi uporabniki z novo ponudbo lahko komunicirali drug drugemu po dostopni ceni.

Naprava ima dve mega-pixel fotoaparatu, ki je pri roki pri sprejemanju slik in video posnetkov, ki jih lahko takoj prek spleta prenesete iz naprave na priljubljeno družabno omrežje uporabnikov prek GPRS-ja.

Posodobitev (6. oktober 2010):
Dobili smo nekaj povratnih informacij od družbe Nokia West Africa Retailing in Marketing Consumer Marketing Manager preko MTN-a, da bi vam pomagali pri skrbi, kot je navedeno v razdelku »Komentarji«.

SetUp in druge podrobnosti

Preprosto kupite svoj Nokia C3 od katerega koli trgovca, vključno z mobilno trgovino Mobility Nigeria, vstavite svojo MTN kartico in pošljete "Nokia" kot SMS na 131.

Uporabniki, ki kupijo C3, jih lahko aktivirajo bodisi s starimi ali novimi MTN linijami in uživajo en mesec brezplačnega dostopa do omrežja MTN.

Preberite tudi: Specifikacije in cena Nokia E1

Uporabniki dobijo 1 mesečni brezplačni 100 MB podatkov v omrežju MTN. Po prvem mesecu se morajo uporabniki naročiti na kateri koli paket paketov MTN za uporabo na napravi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here