G. Mo je Nokia N9 nebeležka

Včeraj je prišel moj Nokia N9, vendar sem bil zunaj in ves dan in ga nisem dobil, dokler nisem prišel domov. Vsakdo, ki je vedel, kako je včeraj v Lagosu vedel, da je promet avtomobilov umrl.

Zelo redko delam brez nabiranj. Vendar sem bil v prometu obtičal več ur, večkrat v mirovanju nekaj minut. Odpraviti se je čas, da sem se odločil, da bom na poti brez povezave. Uživajte v spodnjih slikah in komentarjih.

Razkritje:

  1. Ta Nokia N9 je darilo Nokia West Africa
  2. To je moj tretji pametni telefon Nokia
  3. Nokia West Africa je moja stranka tudi
  4. Ne glede na zgornja dejstva, sem vedno pregledal svojo napravo čim bolj objektivno in kritizirala naprave Nokia, kot se mi zdi primerno. Nikoli ni nikoli stopil v stik, da bi me vprašal, ali bom še lepši. Lahko pričakujem, da bom ostala objektivna, kot sem bila vedno

Nisem imel časa igrati veliko z N9, vendar bom danes prišel do tega in čez vikend. Lahko pričakujete posnetke zaslona in mnenja.

Medtem moram reči, da je uporabniški vmesnik čist, sladek in eleganten. Pravzaprav me spominja na veliko WebOS-a.

Pravzaprav je dobro, da je eden od prvih posameznikov, ki imajo v lasti eno od zelo redkih naprav, ki delujejo z MeeGo / Harmattanom. Preveč swagga . Hvala vsem, ki so poslali poželenja. Veliko cenjeno.

Za vsakogar, ki načrtuje, da bo odkupil ta zbirateljski predmet, bo vaš samo za milijon dolarjev. To je samo N165 milijonov. Ni veliko .

Prosimo, oglejte si svoje odgovore v spodnjem komentarju.

Preberite tudi: Moj dan samo za mobilne naprave

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here