Gospod Mo posreduje Ayo Alli

V zadnjem času je Ayo Alli zapustil Eskimi, da bi nadaljeval z novimi projekti. Ayo ni nenavaden na nigerijskem mobilnem terenu, saj je bil igralec več let. V zadnjem času je govoril o Skypeu. Pogovarjali smo se o njegovem delu in izkušnjah na Eskimih, njegovih načrtih in prihajajočih projektih ter mobilnem ekosistemu v Nigeriji.

Ne bom vas motil z vsemi podrobnostmi o našem klepetu, temveč predstavljam dva ključna nuggets, ki jih lahko kdorkoli v mobilni industriji najdejo koristne.

Potreba, da izkoristimo ne-tehnološko gospodarstvo
Eden od stvari, ki jih je Ayo povedal, je, da se morajo tehnološki ljudje odmakniti od notranjih pogovorov v Twitteratiju do širšega demografskega ali občinstva.

To je takoj udarilo v stik z menoj, ker sem to ponovitev ponovil. Tehnični ljudje se pogovarjajo le s tehničnimi ljudmi. Ko je izdelek razvijalca objavljen na povprečnem tech blogu, je isti krog tech ljudi, ki ga preberete. Medtem je to zelo omejen krog.

Moramo sodelovati zunaj našega kroga. Če ne, ne bomo premaknili kritične mase, potrebne za uspeh naših izdelkov in storitev.

Ayo je v naši razpravi očitno zadel to točko. Pravzaprav verjamem, da je ta točka v tem trenutku najpomembnejša za nas.

Lekcija za razvijalce
Ayo Alli je imel tudi sporočila za mlade razvijalce: "Če želite biti uspešni, izstopite iz vaše cone udobja."

Razvijalci so zadovoljni z aplikacijami in storitvami, ki jih uporabljajo. Vendar pa njihova uporaba na trgu (ali jih zanima) drugačen nabor aplikacij in storitev. Razvijalci morajo stopiti izven tistega, kar poznajo, in preizkusiti druge stvari.

Prav tako se glasi: iPhone OS 4.0 prihaja z "več naloge", druge funkcije

Iti naprej
Ayo ne bi razpravljal o tem, kaj je njegov novi projekt, vendar je obljubil, da nam bo sporočil takoj, ko bo pripravljen na razkritje. Tukaj mu je želja, da hitro.

V tem času delite svoje misli o ključnih nuggets, ki jih je dala v skupno rabo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here