Motorola Mobility napoveduje Motorola PRO +

Motorola Mobility je napovedal nov pametni telefon QWERTY s pametnim telefonom, ki ima Android 2.3 (Gingerbread) in 1GHz procesor.

Pro + športni zaslon s 3, 1-palčnim zaslonom VGA velikosti 640 x 480 pik in Corning® Gorilla® Glass odporno na praske. Obstaja 4G notranjega pomnilnika, z zunanjo režo microSD z zmogljivostjo do 32GB kartice.

Vgrajen RAM je 512 MB, kapaciteta baterije pa 1600 mAh.

Motorola Pro + je pripravljen za poslovanje. V uradnem sporočilu za javnost je navedeno:

Nič ne govori, da je podjetje pripravljeno bolje kot vodilne varnostne funkcije; ali je oddaljeno brisanje vaše naprave in kartice SD, potek gesla in zgodovine ali popolno šifriranje, bo vaš IT upravitelj dihal olajšanje. Motorola PRO + prihaja z 25 varnostnimi politikami Exchange ActiveSync - vključno z zaklepom PIN, samodejnim odkrivanjem strežnikov Exchange, nadgrajenim nadzorom API in integracijo 3LM. Vaš občutljivi podatki - vaša kariera - so zaščiteni v tem virtualnem trezorju z Motorola PRO +. V celoti je naložena podpora za Exchange in Gmail za podjetja, vključno z možnostmi za imenik podjetij. S temi vodilnimi funkcijami vam lahko vaš IT upravitelj nasmehne.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here