Motorola Milestone XT720 - Android tekmec N8?

Motorola je danes napovedala XT720, napravo s sistemom Android, ki je že razglašena za odgovor družbe Motorola na nedavno objavljenega N8. Morda je treba te korenine za N8 držati malo in si oglejte to? Spravi se v bistvo spodaj in nam povej, kaj misliš!

BASINGSTOKE, Velika Britanija - 7. junij 2010 - Motorola, Inc. (NYSE: MOT) je danes objavil MILESTONE ™ XT720, enega od najtanjših pametnih telefonov z 8 milijoni slikovnih pik na svetu in prvi, ki ima Xenon Flash.

Ta mehek (10, 9 mm), kapacitivni touch Android 2.1 telefon ima tudi videoposnetke visoke ločljivosti (HD) in izboljšane zmogljivosti medijev in mobilnega interneta za uporabnike, ki pričakujejo najnovejšo tehnologijo in vrhunsko izkušnjo pametnega telefona.

Ralf Gerbershagen, podpredsednik in generalni direktor podjetja Motorola za mobilne naprave v Zahodni Evropi, je dejal: "MILESTONE XT720 je eden najmočnejših telefonov v trenutni ponudbi pametnih telefonov Motorola. Tanek, prefinjen in tehnično zdrava pamet, MILESTONE XT720 je naprava z visoko zmogljivostjo, namenjeno tistim, ki se dejavno ukvarjajo s svojim delom in družabnim življenjem.

"Z MILESTONE XT720 je Motorola naredila še en korak k odpravi ovir za potrošnike pri ustvarjanju in porabi medijev na poti."

Izboljšana digitalna kamera in video
MILESTONE XT720 razkrije novo podlago za pametne telefone Android s ponudbo fotoaparata s 8 milijoni slikovnih pik z bliskavico Xenon, 10-kratnim digitalnim zoomom in videokamero 720p HD. Uporabnikom omogoča, da ne samo zajemajo, si ogledujejo in delijo visoko kakovostne fotografije in videoposnetke, ampak tudi pripomorejo, da bodo videti bolje kot kdajkoli prej. Ključne značilnosti so:

• Pametna slika zajema: vključuje preprosto panoramo, zaznavanje obraza, večkratni posnetek (šest posnetkov v vrsti), obrazni filter, zmanjšanje učinka rdečih oči, preprečevanje tresenja kamere in še več, za izboljšanje kakovosti slike in raznolikosti
• Večpredstavnostni vmesnik visoke ločljivosti (HDMI ™): HDMI kabel (v polju) omogoča HD-video posnetke, posnete na MILESTONE XT720, za ogled neposredno na HDTV
• Podpora za pomnilniške kartice: kartico microSD s kartico 8 GB, vključno s prejeto pošto; razširljiv do 32 GB

Preberite tudi: porabite manj za Android telefone s kitajskimi blagovnimi znamkami

Izdelano za mobilni internet
MILESTONE ™ XT720 je zasnovan tako, da omogoča hitro brskanje po spletu in lahko podpira do osem odprtih oken brskalnika. Ogromen 3, 7-palčni zaslon WVGA (480X854) prikazuje popolne spletne strani, videoposnetke, igre ali fotografije s čudovitim podrobnostmi.

V celoti izkoristite moč Android 2.1, zaslon uporablja močno kombinacijo Motorola-jevega dotikalnega uporabniškega vmesnika (UI) in kapacitativnega dotičnega senzorja za gladek zaslon in drsenje ter do pet prilagodljivih začetnih zaslonov.

V napravo je integrirana tudi zbirka mobilnih aplikacij Google ™, vključno z Google Search ™, Google Maps ™, Gmail ™ in YouTube ™, pa tudi z MOTONAV-jem, ki se obrnejo obrnjeno navigacijo1.

Napredni mobilni urad
MILESTONE XT720 podpira upravljanje več računov in urejanje dokumentov, s čimer zagotavlja učinkovitost in resnično večopravilnost na poti.
• Hkrati sinhronizirajte in upravljate več e-poštnih računov, tako da ločite svoje delo in osebna nabiralna mesta
• Sinhronizacija stikov z Gmailom: sinhronizirajte stike iz računov, ki so dodani v napravi.

Aplikacije Power
MILESTONE XT720 omogoča preprost dostop do tisočih aplikacij, ki so na voljo v Android Market ™, in ima procesno moč, da se vaši priljubljeni hitro in gladko izvajajo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here