Motorola Droid RAZR MAXX - pametni telefon baterije baterije


Imam sanje. Nekega dne bom imela pametni telefon, ki ga lahko ves dan uporabljam ves čas, ne da bi ga morali negovati, da bi lahko še dlje, preden zmanjka moči. Verjemi mi: Poskušal sem vse vrste. Pametne telefone Android, Blackberry pametne telefone, pametne telefone Symbian / Belle, pametne telefone iOS in druge. Medtem ko so se nekateri približali, nobena od teh naprav ni omogočila sanjskega mobilnega življenja, ki ga želim. Vsi so grešili in padli pod slavo Mo.

Ampak potem, en pametni telefon izstopa tako daleč od ostalega, da sem začel hrepeniti. Ima baterijo 3300 mAh (to je skoraj dvakrat večja zmogljivost v primerjavi z nobenim od njegovih neposrednih konkurentov) in tako izjemno oceno, da moram poskusiti z rokami na njem. V baterijskih testih na GSMAreni se je Motorola Droid RAZR MAXX vrnil:

  1. 20-urni in 24-minutni čas pogovora (Galaxy Note je na daljšem 2. mestu pri 12 urah 47 minut)
  2. 7 ur in 23 minut brskanja po spletu preko Wi-Fi-a (HTC Radar priblizno 2. mesto pri 7 urah 17 minut)
  3. 14 ur in 17 minut neprekinjenega predvajanja videa (iPhone 4S prihaja na oddaljenem 2. mestu po 9 urah 24 minut)

Kakšen telefon!

S temi številkami je RAZR MAXX nesporen prvak baterije v pametnem svetu. Če bom kdaj dobil roke na tej napravi, medtem ko bodo vse ostale enake, bo ostalo moj primarni pametni telefon, dokler ga ne bo nekdo drug.

Z fotoaparatom z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, Dual-core 1, 2 GHz, 4, 3-palčni zaslon, 16 GB vgrajenega pomnilnika in Android 4.0 Ice Cream Sandwich, to ni slab kompromis za odlično življenjsko dobo baterije. Pravzaprav so specifikacije RAZR MAXX zelo posodobljene. Resnično sem navaden, da iščem polnilno točko za moje pametne telefone vsakih nekaj ur. RAZR MAXX je najboljša rešitev za ta problem v tem trenutku in je v samem razredu. Ali mi lahko kdo pošilja tega otroka?

Preberite tudi: Infographic - Vzpon mobilnih iger

Škoda, da Motorola Mobility ni tako vidna v teh delih, kot so nekoč bili. Spomnim se Motorola A008 Accompli, zaslona na dotik, ki sem jo v preteklosti imela z ljubeznijo.

Oh, ne pozabite, da je RAZR MAXX nemogoče tanek pri 9 mm. Še vedno sem se spraševala, kako Motorola lahko v to 3300 mAh baterijo spravi v tako majhen profil. Čarovništvo. Absolutno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here