Več mnenj: naprave, aplikacije, storitve!

Pregledi mobilnih naprav so bili osrednji del spletnega dnevnika mobilnosti. To je bil naš glavni poudarek na začetku, in si ga všeč in še naprej se je vrnil za več. Seveda vam je všeč tudi nasvete in članke za pomoč, kot tudi bit in informacije, ki smo jih posredovali.

Ponovno se osredotočamo na preglede mobilnih telefonov in aplikacij. To pomeni, da lahko pričakujete odlične članke o napravah in aplikacijah na vaši najljubši platformi OS ali proračunskem območju. To pomeni, da boste dobili tudi več člankov za pomoč o tem, kako najbolje izkoristiti naprave, ki jih želite kupiti.

V zadnjih dneh sem vzpostavil stik s ključnimi organizacijami, ki nam lahko nudijo naprave. Upamo, da bodo naprave s sistemom Android in WindowsPhone. S podporo družbe Nokia že nudimo podporo, zato lahko pričakujete preglede naprav Symbian, MeeGo, WindowsPhone in S40. RIM trenutno ustvarja pisarno v Lagosu in upamo, da bomo z njimi prišli takoj, ko bodo tudi na terenu.

Si slišal za Mi-fone? Slišal sem, da izdelujejo odlične naprave za afriški trg. Njihov obseg vključuje oba funkcijska telefona in pametne telefone Android.

Upamo, da se bomo lahko povezali s Samsungom Nigeria (naš fanbase Android bi bil tukaj ekstatičen, si lahko predstavljam).

Prav tako poskušamo doseči Huawei in druge.

V tem času so nekateri pregledi že v teku. Vse pokrite z nizko, srednjo in visokokakovostno napravo. Lahko se le izboljša. In bolj razburljivo.

Preberite tudi: Nova različica Windows Phone 6® Starter Edition za nove in nastajajoče trge

Komentarji dobrodošli!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here