Več uporabnikov v Androidu prehaja na Apple iPhone kot obratno. Res?

Po telefonu PhoneArena je nedavna četrtletna raziskava o 500 kupcih pametnih telefonov, izvedenih v celotnem letu, pokazala, da več uporabnikov Android prehaja na Apple iPhone kot obratno. Medtem ko je raziskava zasnovana v ZDA in je tako preobremenjena v smeri ameriške realnosti, in medtem ko sem za vse, kar zmanjšuje drevo, ki ga ima Android na svetovnem trgu pametnih telefonov, dvomim, da ti rezultati pomenijo, da je Android izgubil tržni delež na iOS v veliki sliki . Ameriški pametni trg ni več glavni determinant svetovnih trendov, ki so ga nekoč imeli. Novi določitelji so Kitajska in nastajajoči trgi. In v nebesih ali peklu ni možnosti, da Android na teh trgih izgubi uporabnike do iOS.

Upoštevati je treba lokalno usmeritev raziskav in trendov pri pridobivanju natančne slike situacije. Na primer, kljub velikemu hrupu pametnih telefonov, ki prevzamejo svet, je to v mnogih državah daleč od realnosti na tleh. V večini regij funkcijski telefoni še vedno vladajo nesporno. Upoštevanje trendov v ZDA in poskušanje teči na njih v Nigeriji, Indiji ali Južni Afriki bo pomenilo uresničitev nenasitnosti. Torej, če obstaja resnica za Android, ki izgubi uporabnike v iOS v ZDA, to zagotovo ni res v večini drugih krajev, Android pa še naprej zadušuje trg pametnih telefonov.

Zanimivo je tudi, da rezultati raziskave kažejo, da je povprečen uporabnik Apple iPhone bogatejši in bolj izobražen od povprečnega uporabnika Samsung, prav tako pa tudi, da so lastniki iPhone mlajši od uporabnikov Samsung. No ....

Preberite tudi: Prva naprava BlackBerry OS 6 - Torbica 9800 drsnik

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here