Sodoben mobilni telefon je Inherentno superioren v zmogljivosti kot prenosni ali namizni računalnik

Tipičen sodobni pametni telefon lahko kot programska platforma in uporabniška aplikacijska naprava uporablja vse, kar lahko storijo potrošniški prenosniki. Vsak košček tega. To je dobro znano tudi v Microsoftovem HQ-u in celo Steve Ballmer to priznava. Toda za potrošnika digitalnih storitev, standardni mobilni telefon srednjega razreda, telefon brez telefona, lahko dejansko prinese sedem edinstvenih zmožnosti, ki se danes ne morejo uskladiti z nobenim osebnim računalnikom ... ..

Da, telefon lahko naredi vse, kar lahko računalnik naredi, pa tudi sedem stvari, ki jih moderni telefon lahko naredi, da računalnik ne more. Sodoben mobilni telefon je sam po sebi zmogljiv kot prenosni ali namizni računalnik. Inherentno boljše da. Obstajajo trdni razlogi, zakaj mnogi opustijo prenosni računalnik in izberejo iPhone ali Blackberry, itd.

To niso nekatere skrivnosti podjetja, ki so tesno varovane na sedežu družbe Nokia, Samsung in Motorola. Sedem edinstvenih zmožnosti mobilnega telefona, ki presega tiste na osebnih računalnikih, so v Wikipediji javno objavljene in v celoti pojasnjene v knjigah, kot je moja najnovejša knjižica s trdimi platnicami, Mobile kot sedmi od množičnih medijev. Mobilni telefon ni slabši drobni računalnik, je vrhunska naprava za komunikacijo, porabo in ustvarjanje, veliko močnejša od osebnega računalnika - katere koli velikosti in s katerimkoli velikostnim zaslonom.

- Tomi Ahonen

Tukaj je vpis v Wikipediji, na katerega se sklicuje g. Ahonen:

Mobile ponuja sedem prednosti, ki jih šestih starih množičnih medijev ne more ponoviti. So:
1 Mobile je prvi osebni množični medij
2 Mobilni telefon se stalno prenaša
3 Mobilni telefon je vedno vključen
4 Mobile ima vgrajen plačilni mehanizem
5 Mobile je na voljo na mestu ustvarjalne navdiha
6 Mobile ima najbolj natančno merjenje občinstva
7 Mobile zajema družbeni kontekst porabe medijev

Mnogi lahko trdijo, da internet ponuja nekaj koristi (osebno, plačilo, natančnost občinstva in družbeni kontekst). Internet je le pol-oseben, kot so deljeni računalniki doma in v pisarni, in zmožnost na primer delodajalcev, da berejo vsebino, ki jo porabijo zaposleni. Internet v svoji izvorni obliki ne more ravnati z denarjem ali plačili in zahteva okorna dela, kot so računi Paypal in uporaba kreditnih kartic. Pri mobilnih plačilih je mogoče omogočiti klik, na primer pri prenosu tonov zvonjenja.

Internet je obljubil popolno natančnost uporabnikov, vendar s požarnimi zidovi, brisanjem piškotkov in lažnimi spletnimi identitetami ni natančnosti občinstva na internetu. V sodobnih mobilnih omrežjih je vsak uporabnik edinstveno znan in tudi če skušajo skriti za računom "predplačniške" (pay-as-go-go) račune pod tipom imena "Mickey Mouse", resnično identiteto tega telefona in njena telefonska številka in kateri koli medij, ki ga porabite, je popolnoma znan in natančno sledil v omrežju. Enako omogoča zajemanje družbenega konteksta, ki ni mogoč prek internetnih storitev, le v določeni internetni storitvi, kot je Amazon itd. V mobilnih omrežjih, če se operator / prevoznik odloči, da ga bo spremljal, se lahko zajamejo vsi podatki o družabnem kontekstu.

In ljudje se sprašujejo, zakaj pravim, da je mobilna prihodnost ...

Prav tako se glasi: Nigerija prevzame vodilno vlogo kot najcenejši telefon Nokia, se je začela Nokia 103

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here