Moboplayer: ena za multitasker

Ena od odličnih stvari o Androidu je stopnja prilagoditve, ki je na voljo uporabnikom. Trgovina Play je naložena s toni aplikacij, ki nadomeščajo stalež ali OEM aplikacije. Ali ni všeč telefonska aplikacija za klicanje? Zamenljiv. Aplikacija za galerijo? Zamenljiv. Ali sovražiš video predvajalnik? Zamenljiv preveč.

Ena od mojih najljubših aplikacij je Moboplayer, nadomestna aplikacija za privzeti video predvajalnik. Privzeti video predvajalnik je dober in ima lahko skoraj vse video datoteke tam zunaj, vendar ne morete naučiti starega psa vse nove trike, kar je, če pride Moboplayer na reševanje. Samsung Galaxy S3 je prinesel nekaj novih trikov, kot so pop-up igra, in Moboplayer pomaga starejšim napravam Android slediti temu.

Moboplayer vam omogoča gledanje videoposnetka, medtem ko delate nekaj drugega. Video si lahko ogledate v telefonu med tweetiranjem, klepetanjem z nekom, pošiljanjem e-pošte ali brskanjem po spletu.

To je čudovita, čeprav nova funkcija, vendar je vredno imeti nekaj posebnega, še posebej, da se prikažejo in da bodo uporabniki BlackBerryja sovražili svoje telefone. Moboplayer lahko prenesete od tukaj

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here