MobilityNigeria, ki plačuje programerje mobilnih aplikacij N10, 000

Scena mobilne aplikacije v Nigeriji je v povojih. Medtem ko je veliko buzz okoli mobilne aplikacije in spletnega razvoja, ni veliko videti. Tukaj v MobilityNigeria vedno iščemo, kako spodbujati trajnostni razvoj.

Kot del našega premika v ta namen vabimo razvijalce mobilnih aplikacij iz Nigerije, da se registrirajo pri MobilityNigeria in svojim brezplačnim programom omogočijo brezplačno nalaganje tukaj na naši spletni strani. Registracija je brezplačna.

Get Paid za brezplačne aplikacije
Ampak tukaj je najboljši del, vsak razvijalec, katerega aplikacije opravijo skozi naš proces odobritve, dobi plačano N10.000.

Da; plačujemo programerje mobilnih aplikacij N10.000, da lahko brezplačno prenesemo aplikacije (brez plačljivih aplikacij) za prenos na vodilnem blogu Nigerije (tudi nesporen blog z najboljšimi tehnologijami v Nigeriji).

Da; Vem; mi smo nori!

Kako deluje
1. Pošljite nam vaš podroben profil razvijalca; vključite nedavno fotografsko fotografijo (naš e-poštni naslov: mobilnost [@] mobilnost.com.ng)
2. Priložite kopijo aplikacij, ki jih želite poslati za objavo v MobilityNigeria
3. Naša skupina za pregled bo preizkusila vaše aplikacije in jo odobrila, če bodo vaše aplikacije objavljene na spletnem mestu in vam bodo plačane
4. Opomba: ne plačujemo za vsako aplikacijo, temveč za razvijalca. To pomeni, da razvijalec, ki dobi eno odobreno aplikacijo, dobi N10.000 enako kot drugi, ki ima štiri od svojih odobrenih aplikacij.

Zakaj?
To počnemo iz naslednjih razlogov:
1. Spodbujati razvojne dejavnosti v nigerijskem mobilnem ekosistemu
2. Spodbujati razvijalcem, ki vlagajo v brezplačne programe brezplačno v korist drugih
3. Spodbujati razvoj skupnosti za razvoj aplikacij za mobilne naprave v Nigeriji

Preberite tudi: Kako ustvariti mobilno prijazno spletno mesto

To je naš dar za skupnost. Ni veliko, vendar smo prepričani, da lahko s to prelomno pobudo veliko naredimo.

Če ste pripravljeni iti, nam pošljite mail na mobilnost [@] mobilnost.com.ng, da začnete.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here