Blog mobilnosti začenja kanal za pritožbe potrošnikov


Blog letos je mobilnim naročnikom ponudil platformo za izražanje pritožb z različnimi operaterji mobilnih omrežij v Nigeriji. Danes uradno objavljamo svoj kanal za pritožbe potrošnikov (CC) kot namensko prizadevanje.

Blog za mobilnost CC je zgolj poročil in pritožb, ki jih pošljejo mobilni naročniki in uporabniki po vsej državi, ki imajo nerešene ali dolgotrajne težave s ponudniki omrežnih storitev ali potrošniki, ki iščejo odškodnino.

Včeraj zvečer smo objavili prvi članek, ki ga je poslal uporabnik, ki je doživel motnje v delovanju storitve BlackBerry na GloMobileju brez kakršnih koli opravičil ali nadomestil.

Kako deluje
Pošljite nam podroben račun vaše pritožbe. Bolj natančna in jasnejša je vaša zgodba, bolje je, da bodo objavljene. Ampak obstajajo tudi drugi pogoji.

1. O svojem vprašanju ste se morali vsaj enkrat javiti vašemu ponudniku storitev
2. Morate vključiti številko mobilnega telefona, ki je priložena storitvi, za katero imate pritožbo (to ne bo objavljeno)
3. Pošljite pritožbo na: mobilnost AT mobility.com.ng
4. Če imate slike, povezane s pritožbo, jih vključite kot priloge v vašo pošto

Blagovna znamka mobilnosti ne more rešiti težav z vašimi ponudniki omrežja, vendar vemo, da imajo vsi posamezniki, ki redno prebirajo ta spletni dnevnik, zato bodo vaša vprašanja pozorna. Poleg tega obstajajo tudi druge zainteresirane strani v industriji, ki pogosto uporabljajo ta spletni dnevnik, in upamo, da bomo lahko dobili nekaj vleke za boljše storitve za stranke od mobilnih operaterjev.

Preberite tudi: Sanje o neomejenih podatkih

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here