Mobilna spletna stran za osnovne brskalnike

Jaz sem geek. Obožujem super pripomočke, zlasti super povezane pripomočke, povezane z internetom. V preprostem angleškem jeziku to pomeni pametne telefone. Po sedmih letih uporabe štirih različnih mobilnih telefonov so bile skoraj vse moje primarne naprave v vsakem trenutku pametne telefone in govorimo o smetani pridelka: Ericsson R380, Motorola A008, Nokia 9210, Sony Ericsson P800, Nokia 9500 in Nokia E90.

In ti super pripomočki imajo več kot dokazali, da so zmožni kot zamenjava prenosnega računalnika, kjer so bili necesarry. S svojimi zmogljivimi procesorji in naprednimi brskalniki sem lahko dosledno pridobival 60% do 80% mojih spletnih opravil, opravljenih na mojih pametnih telefonih.

Te naloge vključujejo:

- upravljanje prodajnega posrednika, ki gostuje preko WHM in RC
- upravljanje gostujočih računov preko Cpanel
- upravljanje računov WordPress in
- spletno bančništvo na različnih platformah
- gledanje filmov in video podcasti

Že leta sem živel v svetu mobilne blaženosti - samega vrha.

Toda nekaj se je zgodilo pred kratkim, da bi me ustavil v moji poti. Kupil sem nižji QWERTY telefon srednjega razreda - LG KS360. Hotel sem videti, kako dobro bi lahko nadomestil moj E90, na primer.

Showdown: Nižji mid-range LG KS360 (desno) proti visokozaslonskemu Nokia E90 pametnem telefonu s tehnologijo Symbian (levo)?

Ker sem uporabljal to napravo iz dneva v dan, mi je postopoma prišlo do tega, da so pametne telefone pomenile, da sem živel v svetu, ki za večino uporabnikov mobilnih telefonov ni resničnost.

KS360 ni mogel igrati določenih video resolucij, ki sem jih sam vzel samoumevno na napravah, kot sta E90 in 5800. Njegov osnovnejši brskalnik ni mogel obvladati ogromnih in zapletenih strani, ki jih je obdržala Ajax, na katerih teče WordPress. In kar se tiče WebHostManagerja in Cpanela ... niti tam ne gre.

Preberite tudi: Specifikacije Microsoft Lumia 950XL

Torej, Dayo in jaz sem preizkusil nekatere od teh nalog na nekaj drugih osnovnih telefonov, da bi bili prepričani. Na primer, prva dva izdaja videoposnetka v Venture Showu sta bili zunaj zmogljivosti naprav, kot so KS360, Sony Ericsson T650i in Nokia 3600 - vsi telefoni, za katere je verjetno, da imajo povprečni Joe.

Preverjanje resnosti: večina uporabnikov mobilnega interneta, ki spadajo med nosilce telefonov z nizkimi do srednje velikimi številkami, se nikoli ne bi mogla identificirati z mojimi trditvami, da bi mogla zagnati moj celoten urnik dela z zaslona telefona. Njihovi telefoni preprosto nimajo enakih zmogljivosti, kot so telefoni, ki jih geeksi nosijo.

Izdelali smo video in spletne vsebine za pametne telefone. In smo ignorirali večino uporabnikov telefona.

Moje mnenje je, da mobilni spletni oblikovalci in razvijalci ciljajo na bolj osnovne telefone, tako da lahko večina uporabnikov telefona uporabi svoje osnovne telefone za dostop do ključnih spletnih storitev, mobilna spletna mreža v resnici ne bo uspešna v družbi.

Opera Mini je uspeh, ker je omogočil tipu s povprečnim telefonom dostop do določenih spletnih mest, ki jih drugače ne bi mogel dostopati na svojem mobilnem telefonu. Opera Mini je mobilni splet postavil v roke mase.

Ali jo nato prepustimo mobilnim razvijalcem brskalnika, da bi obravnavali dostopnost do spletnega mesta? Sliši se kot slaba ideja. Bolje bi bilo, da bi mobilni oblikovalci spletnih mest upoštevali temeljne mobilne brskalnike v procesu načrtovanja, tako da je ne glede na zmožnost brskalnika, ki se uporablja, zagotovljeno, da bi spletno mesto dobro delovalo na tem brskalniku.

Preberite tudi: RollerCoaster Tycoon Classic, najboljša igra RCT v letih

Biti geek je lahko iluzija. Ker uživamo v igranju z naprednimi igračami, pogosto pozabljamo, da je svet bolj seznanjen z bolj osnovnimi igračami in da so takšne spodnje igrače, na katere bi morali ciljati in testirati.

Ne; Ne bom odvrgel pametnega telefona. In ne zagovarjam se proti pametnim telefonom in visokokakovostnim mobilnim telefonom.

Priznati moram, da prihaja iz ozadja, kot je moj, z uporabo ne-pametnega telefona srednjega razreda, kot je KS360 kot moja glavna naprava, je strašno malo boleče. Ampak to je poteza, ki mi pomaga, da se soočim in identificiram resnične težave, ki jih tisti, s katerimi se soočim, ko dostopam do interneta na svojih mobilnih telefonih. Morda potem, ta nova bolečina, čeprav začasna, je tista, ki jo je vredno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here