Mobilni pretok na YIEVOIP

YIEVOIP ™ se definira kot globalno komunikacijsko podjetje, ki ima v lasti in upravlja največje video in avdio vsebine v živo v živo v živo 24/7, plus LIVE Kodiranje Nigerijskih lokalnih TV in radijskih postaj za uporabnike WAP mobilnih telefonov, prenosnike in računalniške uporabnike ali prek IPTV po vsem svetu .

Spletna stran YIEVOIP ima stran z informacijami za mobilne uporabnike, ki pravi:

Uporabniki mobilnih telefonov lahko zdaj s svojimi priljubljenimi lokalnimi televizijskimi programi od koderkoli po svetu ogledajo storitev Yievoip Video vsebine. Občinstvo lokalnih radijskih postaj je zdaj celo ves svet tudi v vesolju.

Postavitev spletnega mesta
Spletna stran ima postavitev s fiksno širino in izgleda kot amaterski posel. Ker je fiksna širina pomeni, da bo veliko uporabnikov mobilnih naprav potrebovalo stransko pomikanje, da bere celotno besedilo na vsaki strani, resnično bolečino na teh majhnih zaslonih. Obiskal sem spletno mesto na LG GW550 in moral sem se pomikati desno in levo.

Poleg domače strani imajo vse druge strani sliko v ozadju, ki otežuje branje na osebnem računalniku in še težje obravnava besedilo v mobilnih napravah. To sliko je treba zagotovo odstraniti - ali pa je večja preglednost.

Kanali
Spletno mesto ima naštetih številnih kanalov, vendar vsi niso imeli na voljo tokov.

Nekateri razpoložljivi tokovi so imeli možnosti pretakanja z ali brez ASX-a. Format Advanced Stream Redirector (ASX) je vrsta metafila XML, ki je namenjena shranjevanju seznama datotek Windows Media, ki jih je treba predvajati med večpredstavnostno predstavitvijo.

Uporablja se pogosto pri pretakanju video strežnikov, kjer je treba več zaporednih datotek ASF predvajati. Podpiramo tudi protokole RTSP in MMS ter HTTP.

Preberite tudi: Mobilna TV: Kaj se je zgodilo z DVB-H?

Datoteke ASX imajo videoposnetek MIME / x-ms-asf (enako kot datoteke ASF). Nisem prepričan, kakšne so prednosti in slabosti ASX-a, vendar so možnosti tam.

Pretakanje na N900
Od redkih, ki so imeli na voljo tokove, sem lahko dobil samo enega za delo na svojem Nokia N900 - ACBN Live . Kanal je bil videoposnetek, ki zahteva Flash player. Ker to ni res pretočno. To je prav tako kot gledanje videoposnetka z YouTubove spletne strani.

Igra je gladko na N900, vendar ste lahko prepričani, da je katera koli mobilna naprava brez podpore Flash ostala visi.

Pretakanje na LG GW550
Na GW550 sploh nisem mogel pretočiti nobenega zvoka ali videa. Nekateri kanali so preprosto vrnili Ne najdemo ali nekatera druga sporočila o napakah.

Sklepi
Ideja mobilnega pretakanja je dobra, vendar je treba narediti več za spletno stran in storitve, ki so prijazne do mobilnih naprav. Za eno, spletno mesto YIEVOIP potrebuje strokovni prevzem. Drugič, pretočne kanale je treba urediti.

Nekateri kanali preprosto vrnejo napako, ki pravi, da ni mogoče vzpostaviti povezave s strežnikom. Nekatere pretočne povezave zagotovo potrebujejo preverjanje.

Storitev je hvalevreden trud, vendar izgleda, da potrebuje veliko več dela.

Preizkusite ga v telefonu
Želeli bi, da drugi preizkuševalci preizkusijo tudi YIEVOIP na svojih spletnih straneh in povratne informacije v oddelku za pripombe.
URL - //www.yievoip.com/channels.aspx

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here