Trendi mobilnega internetnega prometa za Nigerijo

Že leta spremljamo trende mobilnega interneta za Nigerijo. To je nekaj, o čemer sem osebno strasten. No, danes predstavljam nekaj odrezkov informacij od fantov v operi in Royal Pingdom, da bi pomagali, da bi veliko pripomogli k temu, kar smo opazili, in stali tukaj v Mobility Nigeria.

Po rezultatih ankete, ki jo je izvedla Opera (iz poročila Opera State of the Mobile Web), 90 odstotkov (%) nigerijskih internetnih uporabnikov, starih od 18-27 let, meni, da uporabljajo svoje mobilne telefone več kot namizni ali prenosni računalniki za dostop do interneta. Nič novega tam.

Fantje v Royal Pingdom (z uporabo statistike StatCounter) pravijo, da je več kot 25% internetnega prometa iz Nigerije mobilno. To ni daleč od tega, kar smo ocenili tudi tukaj. Na primer, naša država v poročilih o mobilnem spletu zadnjih pet (5) mesecev kaže, da je mobilni promet na to spletno mesto znašal med 21% in 30%.

V skladu z ugotovitvami Royal Pingdom " v vsakem posameznem [državi], kjer mobilna uporaba interneta predstavlja nenavadno visok delež, Nokia Symbian OS popolnoma prevladuje ." To smo že vedeli tudi. Še enkrat si oglejte našo spletno stran State of the Mobile. Poleg tega imajo pametni telefoni, ki se ukvarjajo z Android, iOS ali RIM's Blackberry, majhen tržni delež v teh državah. To smo imeli tudi kot dejstvo.

Do sedaj je tako dobro. Vsi indeksi iz mednarodne statistike so približno grobo s tem, kar imamo tukaj. 25% ni slabo. Pravzaprav je zelo pomembno in verjetno raste več kot sčasoma glede na prevladujoče pogoje tukaj.

Prav tako se glasi: Helmfonova izolacijska čelada izgleda zelo smešno

Zdaj, kje so tisti fantje, ki so vse zavrnile in vprašale v nenavadnosti, koliko Nigerijcev brska po svojih telefonih? Šala je na njih. Upajmo, da se bomo vsi lahko zbudili za izzive in priložnosti teh kričavih dejstev. Veliko ljudi je še vedno konzervativno glede mobilnega spletnega posvojitve po vsej državi, toda tukaj je dejstvo - to je ujemanje hitreje, kot mnogi od nas mislijo. Ne glede na to, ali brskate po operacijskem sistemu Opera Mini na nežnem telefonu ali na telefonu Nokia N8 ali Encipher Tablet, Nigerijci ostanejo na mobilnem spletnem radarju.

To leto sem rekel. Zdaj stojim z njim. Kažeš mi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here