Mobilni internet v Nigeriji je počasnejši kot v Gani, 6 drugih

Jaz sem prvotno naslovil ta članek, "Nigerija uvršča na revne hitrosti mobilnega interneta v Afriki". Na koncu sem se odločil proti temu in ga spremenil v "To so najhitrejše hitrosti mobilnega interneta v Afriki", nato pa do sedanjega naslova.

Če ste živeli v Nigeriji za katero koli časovno obdobje, boste seznanjeni s frustracijami, s katerimi se številni naročniki mobilnih internetov redno srečujejo. 3G internetne povezave pogosto čutijo kot povezave EDGE, in mnogokrat, 4G LTE mobilni internet hitrosti počutijo kot 3G povezave. To je bolečina, ki jo poznam osebno.

OpenSignal je objavil poročilo o celotni hitrosti po vsem svetu. Temelji na 19 milijard vzorcev, ki jih je zbralo več kot milijon uporabnikov OpenSignal v 87 državah po vsem svetu. Vzorčenje je potekalo od 1. novembra 2016 do 31. januarja 2017.

Najhitrejša mobilna internetna hitrost v Afriki

Poročilo predstavlja najboljše afriške države v smislu hitrosti mobilnega interneta, in ni presenetljivo, da je Nigerija na dnu seznama:

  1. Južna Afrika : 9, 93 Mbps
  2. Slonokoščena obala : 7, 64 Mbps
  3. Maroko : 7, 36 Mbps
  4. Tunizija : 7, 21 Mbps
  5. Kenija : 6, 75 Mbps
  6. Gana : 4, 81 Mbps
  7. Nigerija : 4, 13 Mbps

Tudi pri 4, 13 Mbps, latenca ostaja velik problem v Nigeriji. Latenca se nanaša na zamudo, ki jo uporabnik doživi, ​​ko klikne povezavo, preden se stran začne nalagati. V hitrem omrežju, ko se začne stran, se hitro naloži. Toda ta začetna zamuda pomeni, da je celotna izkušnja brskanja neprijetna.

Nigerija ima vsaj osem (8) 4G LTE omrežij, vendar naročniki v teh omrežjih nenehno pritožujejo glede izkušenj na skoraj vseh.

Prav tako se glasi: Zakaj se Xiaomi Mi 5 in drugi ne bodo prodajali v Nigeriji

Država z najhitrejšimi hitrosti mobilnega interneta na svetu je Južna Koreja s povprečno 37, 54 Mbps. Nigerija je le pet mest iz zadnjega položaja na svetovni ravni. Edino lahko le upamo, da naša širokopasovna, 4G LTE omrežja pozornost in se gingered, da sedijo. Oglejte si celotno poročilo TUKAJ.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here