Mobilni dizajn, barve in varnost

Moja ugotovitev je, da vsakič, ko sem šel ven s HTC One X in jo v javnosti uporabil za uporabo, opozarja ljudi. Njegove elegantne linije in okusna mešanica črne in bele barve naredijo čudovit pogled. Pogosto je tudi videti, kako ga dobijo fantje na ulici, podobno načinu, na katerega igrajo levi. Pogosto je strašljivo. Nasprotno pa je sorazmerno navaden dizajn in črna plošča, ki jo je Nokia 808 komaj kdajkoli dobil, resno gledal.

To me je pripeljalo do razmišljanja o razmerju med dizajnom in barvami mobilnega telefona in varnosti. Če razumem malo varnosti, je prvo pravilo, da ne bi vzbudili pozornosti do sebe. Kot taka, medtem ko je One X odličen za povlečeni čin (ja, v redu) na sestanku odbora, ob klepetalnici prijateljev ali celo na mehurčku, na ulicah med tujci postane potencialna varnost težava.

Lahko bi se oropali zaradi tega.

Blokiranje barv pride v mobilno
Če ste videli, kako sta oba Nokia in HTC razburjena v odseku Windows Phone, boste razumeli, kaj mislim, ko rečem, da je barvno blokiranje prišlo na mobilno. V redu; to ni ravno barvno blokiranje, vendar pa me humor malo. Bistvo je, da te naprave kričijo pozornost, kot nobena druga. To bo verjetno pomenilo resna varnostna tveganja.

Predstavljajte si nekaj nakupovanja na otoku Lagos in med hojo potegnite to svetlo rumeno Nokia Lumia 920 ali rdečo Nokia 820, da pokličete. Ljudje okoli vas bodo obveščeni, da je ta pavton, ki ga držite na uho.

Preberite tudi: MobiNigeria za Symbian sedaj na voljo

Kako ravnate z javnim privlačnim mobilnim telefonom?
V pogovoru z mobilistom je pred kratkim dejal, da v nekaterih javnih nastavitvah nikoli ne odstrani svojega mobilnega telefona. Kaj pa ti?

Če imate v lasti privlačno mobilno napravo, na primer iPhone 5, HTC One X, Nokia N9 ali BlackBerry Porsche, kako jih obvladati v javnosti? Ali dobiš te videz? Ali dobite občutek blagega vznemirjanja, ki vas gledajo? Kako se ukvarjate z morebitnim varnostnim vprašanjem prenosa privlačne naprave?

Oh, in ali imate napravo zavarovano? Veš, za vsak slučaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here