Mobilni blagovni znamki z lokalno podporo v Nigeriji

Če ste kdaj kupili povsem nov mobilni telefon in imate težave z njim, boste verjetno cenili pomen te teme. Če je bila vaša pridobitev pripomoček proizvajalca z lokalno podporo, ki je na voljo tukaj, imate verjetnost, da je težava enostavna. Če pa vaša naprava nima lokalne podpore, ste bili večinoma sami. Redno ponovim pomembnost nakupnih naprav, za katere lahko dobite lokalno podporo.

Prednosti so enostavne za prikaz. Za eno se tovarniške napake zlahka odpravijo, bodisi s pomočjo brezplačnega popravila ali zamenjave. Tudi če pride do kršitve garancije in kot potrošnik morate plačati za vsa popravila, so pooblaščeni servisni centri vaša najboljša stava za ponovno postavitev napačne mobilne naprave v obliko.

Uvožene rabljene naprave?
Upoštevajte, da uvožene rabljene naprave nimajo nobenih jamstev. Ko jih kupite, ste popolnoma sami. Stroške popravil za morebitne okvare ali napake vas opazi.

Uvožene blagovne znamke novih naprav?
Nekatere uvožene nove naprave morda ne bodo upravičene do garancije. Veliko krat je garancija specifična za posamezne države. Kot taka, če uvozite napravo iz Dubaja in njegova garancija je specifična za državo, ne morete zahtevati garancije za to tukaj v Nigeriji. V veliki meri ste sami, če razvijete kakršne koli napake.

Brendi z lokalno podporo
Tukaj je seznam mobilnih blagovnih znamk, ki so pooblaščeni podporni centri v Nigeriji za kritje garancij in popravil. Seznam ni nujno izčrpen. Če poznate druge, ki niso navedeni tukaj, jih dodajte z uporabo polja za opombe in ta seznam vam bom posodobil z vašimi informacijami.

  • Nokia
  • BlackBerry
  • Sony (prej SonyEricsson)
  • Samsung
  • Pliris
  • Vantij
  • Encipher
  • LG
  • Tecno
Preberite tudi: Jolla v finančnih težavah in bo odpuščala polovico svojega osebja

Če kupite naprave proizvajalcev, ki ne zagotavljajo lokalne podpore, v veliki meri ste sami, če bo vaša naprava razvila napako. V nekaterih primerih lahko še vedno dobite nekaj podpore, vendar bi to verjetno pomenilo pošiljanje naprave zunaj države za to. Konec dneva je izbira vaša. Samo obvestite, da boste vedeli, s čimer se prijavljate z vsakim nakupom.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here