Mobilni dostop do storitev v sili

Če živite v Lagosu in na mnogih drugih območjih v jugozahodni Nigeriji, se že zavedate dežev, ki so včeraj udarili. Toda tam se ni končalo. Zjutraj sem se zbudil, da sem povedal, da ves čas ves čas dežuje. Da; Vem. Spal sem kot dnevnik. Še vedno dežuje, ko vnesem to.

Kakorkoli že, hitro pregledovanje mojega Cvrkutati linije je razkrilo loti žaljivosti - strehe so se razsvetlile, strele so preplavile, hiše poplavljene po vsem mestu. Obstajajo izzivi ljudi, ki poskušajo doseči brezplačno telefonsko številko za pomoč v sili Lagos, 767, za pomoč, ne da bi prišli skozi.

Nisem prepričan, zakaj univerzalni 999 ni bil izveden na nacionalni ravni tukaj v Nigeriji, vendar bi moral. Tu je že več kot 10 let GSM mobilne tehnologije. Ne vidim, zakaj ne bi mogel klicati 999 od kjerkoli v državi, da bi zahteval pomoč za medicinsko, reševalno ali policijsko pomoč.

Ali lahko vlada stopi v to, da se to zgodi, prosim?

767 za Lagos
Dobro je, da ima vlada države Lagos funkcionalno službo za nujno pomoč. V nujnih primerih sem tokrat uporabil večkrat in je delal vsakič. Pomoč je prišla po želji. Vsakič.

Kot takrat, ko sem danes zjutraj prebral na Twitterju, da ni deloval z linijo Airtel, sem zjutraj opravil nekaj hitrih testov. Preizkusi so vključevali moje linije in ženo.

Številka za klic v sili Lagos, 767, je delala na obeh mojih linijah Glo in Etisalat, ne pa na liniji Airtel moje žene. To potrjuje izjave nekaterih drugih, ki niso mogle priti iz njihovih linij Airtel. To kaže, da si Airtel prizadeva za lažji dostop do te linije iz svojega omrežja. Tukaj nimam aktivne linije MTN in zato ne morem preizkusiti dostopa iz MTN. Če ste kdaj poskusili to številko iz linije Airtel, bi vam bilo všeč povratno informacijo.

Prav tako se glasi: Vsi pozdravi akumulatorja, TECNO L9 Plus

Prosimo, shranite to številko in jo v nujnih primerih uporabite za zahtevo po pomoči. Kontaktirajo se ustrezne storitve, ki vam bodo priskrbele. Je brezplačno in na voljo 24 ur.

Še enkrat: 767.

Ali že imate to številko? Si jih kdaj uporabil? Kakšne so vaše izkušnje z njo? Je prišla pomoč?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here