Mo želi biti fantje oboževalcev!

Kot veste, mobilisti in mobilne naprave, je moj ljubljeni HTC One X v zdravstvene namene v Evropi. Ne; ona ni na državnem sponzoriranem potovanju, saj Mo nima nobene politične funkcije. Vendar pa so do sedaj fantje v HTC poskrbeli za potne stroške. Kakorkoli že, ta objava ni še en poskus, da bi vas s svojo ljubeznijo povezal z Lady One X.

V začetku pametnih telefonov je bil Symbian. Symbian je imel nekaj najbolj zmogljivih in najsodobnejših pametnih telefonov v svojem času. Komunikatorji so mi bili najljubši. Odrasel sem predanega uporabnika in ljubiteljem naprav Symbian, in imam kar nekaj na mojem kreditu. Moj prvi je bil komunikator Nokia 9210 in po nekaj ciklusih, ki je dosegel skupno 13, je bil moj zadnji Symbian pametni telefon Nokia 701. Z izjavo smrti na Symbian lani sem začel razmišljati o prehodu na drugo platformo.

iOS je preprosto zaklenjen za moj okus. Če bi Apple dodal eno stvar - samo ena stvar za iOS, bi preklopila - USB-pomnilnik. Vsakič, ko sem prenesel ali raztrgal večpredstavnostno datoteko na svoj osebni računalnik in samo priključil na svoj pametni telefon, da bi tako preprosto kopiral te datoteke, se skrivam z mislijo, da uporabljam OS, zaklenjen kot iOS. Ni kartic microSD in brez pomnilnika USB. Ne hvala. Plus, povedano resnico, uporabniški vmesnik iOS samo izgleda in počuti. V lasti imam samo en iPhone, 3GS in jaz sem nadgradil OS vse do 5.1.1, preden ga končno pustim.

BlackBerry deluje zame, vendar ni nobenih razburljivih naprav s te strani, dokler naprave OS10 ne bodo prišle v letu 2013. BlackBerry dobi delo opravljeno zame in v lasti imam 7 od njih do danes. Toda moja izbirna platforma mi mora ponuditi razburjenje in pustolovščino, v taboriščih pa zdaj ni veliko. Vendar, če to, kar sem videl v OS10, je vse, kar bi šlo, oh fant!

Prav tako se glasi: Platforma / Brand Wars

Zdi se, da je Android uporaben. Android in BlackBerry ponujajo najbližjo izkušnjo s tem, kar sem imel na Symbian. Kljub temu se mi Android nikoli ni oprijemal. Odkar sem izbral T-mobile G1 v maju 2009, sem do sedaj opravil skupno 16 Android pametnih telefonov. To je najvišji promet, ki sem ga kdajkoli naredil na kateri koli platformi, in največ, ki sem jih kdaj imel v lasti na kateri koli platformi. Po obdelavi dveh naprav Android 4.1 (Jelly Bean), Nexusa 7 in Galaxy Nexusa, lahko končno rečem, da sem z Androidom všeč. Še vedno raje imam HTC-jev uporabniški vmesnik na vrhu, in če lahko to dobim, je to sladko ledenje na torti. Naprave s sistemom Android, ki jih resnično želim, so nove Motorolaove enote RAZR MAXX. Ste videli življenjsko dobo baterij teh zveri? Oh, kako hrepenijo! Zakaj življenje ni preprosto preprosto?

Moje prve izkušnje z operacijskim sistemom Windows Phone na HTC HD7 so bile odlične, vendar so me omejitve platforme od takrat ohranile. Do sedaj. Medtem ko še vedno ni načina USB za shranjevanje podatkov (upajmo, da bo Microsoft to objavil v oktobru), podpora za kartice microSD ublaži to težavo. Do sedaj imam v lasti samo dve napravi Windows Phone 7. Veliko zgodnjih omejitev je zdaj obravnavano v operacijskem sistemu Windows Phone 8, in resno mislim, da preklopim na Windows Phone kot svojo izbirno platformo. Ta Lumia 920 me je zapeljala brez konca. Še vedno pa se lahko zgodijo november. Bah! To je lažje leto v mobilni napravi.

Aplikacije prehod od Symbian
V sistemu Symbian sem imel izbor plačanih aplikacij, ki sem jih investiral v preteklih letih. To so bile potrebne aplikacije, ki so povečale mojo produktivnost. Kljub temu, da so na plagiramo obvestilo Platforme, nisem kupil aplikacij na drugih platformah. Ni za nenaklonjenost. Z bizzare kapom v rokah bogov mobilnih, je moj GTBank MasterCard od takrat zavrnil delo v kateri koli trgovini z aplikacijami - BlackBerry AppWorld, Trgovina Google Play in celo Nokia Store, kjer nisem imel nobenih težav. Spominjam se, da sem nekaj kupil v Appleovem App Store, čeprav sem kupil darilno kartico, ampak kot sem rekel prej, iOS je za mene zaklenjen. Kot tak, v resnici nisem vlagal v plačane aplikacije v nobenem mobilnem ekosistemu. To mi bo olajšalo sčasoma. Kdo bo podpiral nigerijski trg med tekmeci? BlackBerry že deluje. Windows Phone ostaja viden. Če ne bom sčasoma dobil kakšne vznemirjenosti in podpore, ki bi si želel pri enem od teh dveh, na kaj naj se povrnem? Zdi se mi, da nimam veliko drugih možnosti za Android, če se to zgodi, in to bo storjeno.

Prav tako se glasi: Samsung odpusti osebje, ko se blažijo pametni telefon

Kje bo Mo končal? Android? Windows Phone? BlackBerry? Ali pa kakšen manjši krompir, kot sta MeeGo ali Firefox OS? Vem, da ne glede na to, katera naprava mi bo iztegnila HTC One X, mora biti dobra in prepričljiva. Push se bo potegnil, moja lepa bela Android lepota in bom še naprej slikal mesto rdeče skupaj, kot smo naredili v zadnjih nekaj mesecih.

Ena stvar je prepričana: hočem biti oboževalec. Hočem root za ekipo. Dobra stvar je, da je blog za mobilnost zdaj odprt za vse, da objavijo, tako da mi ni treba več poskušati pokrivati ​​vseh baz. Vsakdo lahko svobodno korenita za platformo po svoji izbiri. Ne? Nisem v nogometu. Mobilni je vse, kar imam, zakaj ne bi se potopil in se vsi tako sprožili?

Želim vlagati v aplikacije na mojem izbirnem platformi. Želim odpustiti katero koli platformo, ki ni moja najljubša, in se izmuzite vsakomur, ki ni dovolj pameten, da bi bil v mojem taboru. Duh. Želim začeti s tatami in plamenskimi vojnami, potem pa sedim in se smejati težko, ko se plamen dvigne in porabi vse na svoji poti. Buhahahahaha * maniakalni smeh bledi v ozadje *

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here