Mešana čustva: prvi vtisi Motorola Moto G

Dve ločeni čustvi so točno tisto, kar Moto G prikliče v meni zdaj. Eden od navdušenja in presenečenja, drugi pa mračnega. V vsem pravičnosti, ta telefon ni v celoti kriv za moje mračne občutke. Morate razumeti, da je bil Moto G kupil kot zamenjavo za zelo zmogljivo delovno silo in večopravilnostno pošast tabličnega računalnika Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Ja, enostavno je videti, zakaj bi se tako počutil. Ampak potem lahko slišim, kako se glasno sprašujete, "kdo bi v svojem pravem umu nadomestil tablico Galaxy Note z Moto G?" No, po vsem pravičnosti do mene, nisem popolnoma kriv za to. To je tisto, kar počnemo pri mobilnosti, zato vam lahko ponudimo preglede različnih naprav. Torej, pripiši to na gospodu Mo.

Nazaj na vtis Moto Moto, ta telefon popolnoma ustreza nigerijskemu trgu mobilnih telefonov srednjega razreda. Seveda ta vtis večinoma izhaja iz cene. Cena je brez dvoma na območju srednjega razreda. Če vidimo paket, v katerem je prišel, je jasno, da Motorola ni prizanesel, da bi dosegli to ceno. Paket je tako majhen, skoraj bi se spraševal, če je v njem telefon. Odpiranje paketa razkriva samo obdobje telefona in kabla USB. Vsak dodaten pripomoček bo moral biti plačan. Prekini to točko, in to je dobra novica vse do konca. Skoraj.

Želite preprost, lep, zelo dobro zgrajen telefon, ki vam ne bo zahteval krajo banke za nakup? Moto G bi moral biti na seznamu vaših možnosti. Želite najnovejšo različico Androida v svoji čisti Googlovi slavi na srednji ceni? Moto G bi moral biti na tem seznamu. Iščete Corning Gorilla steklo 3 zaščito pred praskami, nad veličastnim in zelo pixel gostim 720p zaslon? Pred tem ne bom preveč raztegnil, preden so obtoženi, da ga je družba Motorola plačala, da bi to napisala. Glasnost zvočnika je zelo glasna, čeprav proizvodnja zvoka ni zelo impresivna. Med klicem boste zagotovo opazili manj kot povprečno kakovost zvoka. Zdaj je to edini del telefona, ki pusti grenak okus v tem, kar bi po mojem mnenju moral biti zmagovalec mobilnih telefonov srednjega razreda.

Prav tako se glasi: Naslovi Jelly Bean zaostajajo v Androidu

Pričakujte moj podroben pregled.

Kako takoj dobiti Moto G v Nigeriji - urednik

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here