Mister Mo misli na HTC One Xplus

Nisem bil zelo navdušen nad nedavno objavljenim HTC One X +, razlogi pa niso daleč prevzeti. Meni se zdi, da ni nič pomembneje več kot One X z močnejšim procesorjem. One X ima quad-core procesor s 1.5 GHz, medtem ko ima One X + quad-core procesor s 1.7 GHz. Poleg tega (in gmotne baterije), ne vidim druge pomembne razlike.

HTC One X + ima popolnoma enako velikost in obliko, kot je One X. Enaka velikost zaslona in podrobnosti. Pravzaprav lahko ležim, da imam HTC One X + in nihče ne bi mogel povedati, tudi če postavim svoj One X ob strani One X +. Isto RAM. Ista kamera. Boljša sprednja kamera. Njegova 2100 mAh baterija porabi enoto X 1800 mAh. V njej bo prikazal Android Jelly Bean, ki ga One X dobi ta mesec. Kaj točno je vznemirjenje, ki ni verjetno najmočnejši pametni telefon s štirimi jedrimi?

Pred kratkim sem napisal članek z naslovom Ali res potrebujemo močnejše mobilne telefone? HTC One X ponuja zelo dobro študijo primerov, ki sem jih navedel v tem članku. Ali je ena X + resnična potreba?

Še vedno pa je treba reči: ko bo sproščen, bo HTC One X verjetno novi quad-core kralj, ki potiska nazaj LG-jevega Optimus G. Slednji ima štiri-jezen procesor Krait s 1.5 GHz. Naslovi, naslovi, naslovi. Vzdih. Zdi se, da so vse te mobilne naprave v teh dneh. Kaj pa gledamo, kaj delamo z njimi namesto tega?

Kaj počneš s tem, kar imaš
Odkar sem objavil nekaj člankov, v katerih sem se slinil nad nekaj novo najavljenih naprav, sem naredil vso uro: ne želim novih naprav. Ne; niti Lumia 920. Ne bom tako navdušen nad novimi napravami, če ne ponudijo nekaj resnično revolucionarnega. Navsezadnje večina obstoječih naprav ne bo v celoti uporabljena. Ampak ne skrbite; Vseeno bom pisal o njih, zato si lahko slepec.

Prav tako se glasi: Ali gremo v informacijsko preobremenitev?

Trenutno pričakujem svoj trenutni vsakodnevni pametni telefon, HTC One X, nazaj iz potovanja v servisni center. Oglejte si Hips One X's Hips Ne Lie za nekatere podrobnosti. Ko se vrne nazaj, imam načrte, da ga postavim v nekaj resnično produktivne in vznemirljive uporabe. Ko sem prepričan, da resnično dobim največjo vrednost iz tega, in menim, da ni več sposoben zadovoljiti mojih potreb, bom morda razmislil o nadgradnji na One X + ali kakšen drug močnejši pametni telefon.

Do takrat…

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here