Aplikacije za Android za Mister Mo, ki so na voljo v operacijskem sistemu Windows Phone

Vsakič, ko preklopim na nov Android pametni telefon, obstajajo nekatere aplikacije, ki jih uporabljam v napravi. So bistvene za moje potrebe. Medtem ko sem nekoč morda poskusil z drugimi programi, sem izsledil zgodovino uporabe in zbral jasen osebni seznam A.

Tukaj je seznam aplikacij, ki jih ne grem v napravah s sistemom Android. Opomba: te aplikacije niso nameščene in pozabljene ali aplikacije, ki se po namestitvi občasno uporabljajo. Te aplikacije omogočajo, da se moj Android sistem skoraj vsak dan vrti okoli. Za vsako aplikacijo sem z oznako »Da«, »Ne« ali »nadomestne aplikacije« označil, ali je aplikacija na voljo, ni na voljo ali ima druge možnosti v trgovini z Windows Phone.

 1. Skype - Da
 2. WordPress - Da
 3. Facebook - Da
 4. Svetilka - Da
 5. OliveTree BibleReader - Alternativne Biblijske aplikacije
 6. Merriam-Websterjev slovar - Oxford slovar
 7. Dropbox - Alternativne aplikacije
 8. Google+ - še ni bil najden
 9. LinkedIn - Da
 10. Urejevalnik fotografij - Da
 11. Aplikacija Varnostno kopiranje in obnovitev aplikacij - Alternativne aplikacije
 12. SMS Backup & Restore - še ni našel nobenega
 13. Twitter ali Tweet pasove - Da
 14. Yahoo Messenger - Da
 15. GoogleTalk - Alternativne aplikacije
 16. ES File Explorer - še ni bil najden
 17. WhatsApp - Da
 18. Soundhound - Da
 19. Evernote - Da
 20. PhotoGrid - da
 21. Wikipedia - Da

Kot vidite iz kontrolnega seznama, je na Androidu zelo malo aplikacij, ki jih nisem našel v operacijskem sistemu Windows Phone. Z izjemo Skype-a, ki obstaja na WP-ju, vendar se ne izvaja na 610 zaradi zelo nizkih specifikacij, trenutno imam vse zgoraj navedene aplikacije nameščene v Nokia Lumia 610.

Preberite tudi: Extra Juice za cesto z Vantium Power Capsule

Medtem ko ima Windows Phone Store manj aplikacij kot Android Play Store, se mi zdi, da bo skoraj vsakdo, ki želi prestopiti iz Android-a na operacijski sistem Windows Phone, imeti dovolj preprost postopek. Na voljo je več kot dovolj aplikacij za Windows Phone za povprečnega uporabnika pametnega telefona. Za tiste, katerih potrebe niso izpolnjene, nikakor ni prisiljena k selitvi.

OS Windows Phone ni za vse, tako kot tudi Android, BlackBerry in iOS niso preveč. Ob koncu dneva se vse ukvarja s svojimi potrebami in prednostmi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here