Mister Mobility se je poslovil od Glo

Že skoraj dva tedna, takoj, ko pridem v bližino mojega prebivališča, signal iz omrežja Glo izgine iz moje linije. To pomeni, da v svojem domu nisem bil dostopen z glasom in SMS-om in ne morem uporabljati Glo HSI. Če moram klicati na svoji liniji, moram to storiti približno 10 minut zunaj mojega doma. Zadnjič, ko sem preveril, se je takšna stvar zgodila že v začetku leta 2000.

Da; leta 2001 sem imel linijo ECONET (ki ga je gospa Mo zvesto uporabljala do datuma, da ta ženska v njej nima niti enega drevesa DNK). Takrat je bila naša edina telefonska linija. Bistvo je, da je mrežni signal ECONET potem jame v našem vratu. Naš dom je bil v dolini in je bil sposoben postaviti ali sprejemati telefonske klice, moral sem se sprehajati po hribu. Lovil sem se okoli hiše, našel sem kraj, kjer - če bi molil in imel vere dovolj dolgo - lahko bi izbral najslabših signalov, da bi dobil klic, držal telefon čim višji in prevzel klic z žično slušalko, ki je bila pritrjena na moja (ali gospa ušesa). Sprejem pa ni bil nikoli dovolj močan, da bi začel klic. Poskušal sem stati na blatu, prav tako pa sem se povzpel na okensko polico in se obesil na vlomilce za drago življenje. To je bila komedija izjemno vse do konca.

Toda to je bilo leta 2001 (ali pa je bilo leta 2002?), Trinajst ali štirinajst let. Kakršne koli napredne omrežne storitve na lokaciji, ki jih je nedavno zagnala družba Glo, in ki me danes ovirajo iz omrežja v svojem domu, je za mene preveč napredna. Obrnil sem se na skrb za stranke Glo, vendar je stanje vztrajno. Ne morem si predstavljati, koliko klicev sem zamudil, ali koliko prijateljev, družinskih članov, strank in partnerjev, ki se zdaj sprašujejo, zakaj sem postal incommunicado.

Preberite tudi: Nokia Asha družino pametnejših mobilnih telefonov

Jutri zjutraj odhajam v Etisalat, da se moja številka prenese v njihovo omrežje. Da; Vem, da ima težave pri prenosu, vendar se noben od njih ne zdi primeren, ker v svojem domu ni dostopen. Prihajam najprej in pridem in vam povedati dobro, slabo in grdo glede izkušnje. Kaj je življenje brez pustolovščin in izkušenj?

Kar se tiče Gloove tržne stvari o vladanju vašega sveta, se sprašujem, kako naj jaz upravljam, če ne morem doseči ali doseči. Kot nocoj sem ga imel. Ljudje me pohvalijo, ker sem tako dolgo ostal z Glo. Ni moja krivda. Psu dam dolgo vrv, da jo obesim. Čudež, ki se zgodi, medtem ko spim in omrežje Glo se vrne, preden se zbudim, je adieu Glo.

Posodobi :
Pssst : V nekaj mesecih sem se vrnil v Glo. Zgodba za še en dan

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here