Zbirka trenutne pametne telefonije Mister Mobility: Uvod

Blogi, ki spremljajo mobilnost, vedo, da imamo v hiši številne pametne telefone, ki so na voljo na večjih platformah za pametne telefone. Odločili smo se, da bi bilo dobro, če bi vedno imeli napravo, ki predstavlja vsa razpoložljiva platforma za pametne telefone, zato smo lahko vedno ostali v zanki stvari na trgu smarphone - nadgradnje OS, izdaje aplikacij in nadgradnje ter drugi.

Trenutno imam v peti naslednji pametni telefon:

  1. Palm Pre - WebOS
  2. iPhone 3GS - iOS 4.1
  3. Nokia E7 - Nokia Belle OS
  4. Samsung Galaxy S II - Android OS 2.3.5
  5. Nokia N9 - MeeGo OS 1.2
  6. Blackberry Bold Touch 9900 - Blackberry OS 7.1

Vsako od njih sem uporabil kot primarno napravo za pregledna obdobja, nato pa so jih presejali in poravnali za uporabo v skladu z mojimi nastavitvami.

Številni posamezniki so me prosili, naj pišem, kako uporabljam vsakega od njih in za kaj. To je zvenelo zanimivo, zato sem začel delati. Po tej uvodnici bom posodel vsak članek vsaki napravi.

Kot vidite iz zgornjega, Bada OS in Windows Phone manjkajo iz linije. Nameravamo čim hitreje napolniti svoj vakuum, ko delamo z našimi partnerji. S ponudbo neke vrednosti ali druge, smo včasih lahko te naprave brezplačno ali v nenavadno majhne količine. Svoje, kako ohranjamo Blog o mobilnosti, zato nosi z nami. Babda in Windows Phone se kmalu prikažejo.

Torej, kaj mislite? Bodimo nekaj zabavnega - kateri od zgoraj ste izbrali in uporabljali kot svoj glavni pametni telefon ?!

Preberite tudi: Skype za Symbian zdaj podpira nove telefone Symbian in vključuje izboljšano kakovost klica

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here