Mister Mobility - Lost

Bila je izgubljena. Brezupno izgubljen. Kako se je tako počutila? Kako bi lahko imel vsak človek tako močan vpliv na njo? Spraševala se je, ali naša ni bila to verodostojna stvar ali preprosto ena od tistih zmečk, ki so izginile kot dima, ko so se dnevi šli.

Vedno je bila težka. Ponosna se je, da si močno nadzoruje njena čustva. Zdaj se je počutila kot lokomotiva brez funkcionalnih zavor. Bela je hudega po določenem trčenju.

Še huje je bilo, da ji ni bilo mar za prvič. Čutila je divje strasti, ki jih je že več let zapustila. Ampak ni čutila nobenega alarma.

Nocoj je bila ena tistih noči. Zbirka knjig je popolna. O stvari pravljic. Obe sta stali na mirni, peščeni plaži. Nobenih besed ni bilo več minut. Nobeden ni bil potreben. Vendar so sporočili. Jasno. Globoko. Intenzivno.

Valovi so rahlo udarili na noge. Slaba svetloba noči je interpretirala valove valov v pomirjujočem svetlečem vzorcu. Hladen oceanski vetrič je božal svoje okvire. Vse je bilo veličastno.

Nežno se raztegne iz objema, pete pa v roke nežno spustijo glavo. instinktivno, je dvignila oči, da bi ga pogledala, kot da išče, sondira in išče.

Noro. Čista norost. Bila je jezna. Vsa ta pravila sodelovanja so bila izpuščena skozi okno. Je bila to kruta šala življenja? Ali ni bilo rečeno, da bodo tisti, ki jih bo blago uničilo, najprej znoreli? To je bilo to. To je prebralo preveč, da bi bilo res. Določeno uničenje mora biti pred nami.

Preberite tudi: Kaj in kaj pričakovati od Google I / O 2015

Toda o, kakšna je način uničenja! Bolje je uničiti, ko je vedel, kako je z ljubeznijo strast, kot da bi živeli brez tega znanja. Ta surovi požar, ki je v njej zažgal, ji je bil pred dvema tednoma popolnoma neznan. Ni bilo možnosti, da bi si zamislili kaj takega, tudi če bi poskusila. To je bilo ... no, okusno. In neverjetno.

Vendar pa je igrala, se je zaljubila v ta miren, nepremišljen mladenič in bila je srečna. Nato je instinktivno pritisnila njeno telo in ponovno zaprla oči.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here