Mister mobilnost intervjuvali pred Mobile Web West Africa 2012


oTekBits je spletna revija z vsakodnevnim poročanjem o vsem, kar se dogaja v zagonskih podjetjih, tehnologiji in ekosistemu razvijalcev. Imeli so lastno geslo za mobilnost, ki predseduje že drugo leto na spletnem mestu Mobile Web West Africa 2012. Uvod:

Konferenca Mobile Web West Africa 2012 (MWWA2012) je tukaj in že potekajo posodobitve pred dogodkom. Ne zamudite nobenega od akcij, sledite nam na Cvrkutati - @ oTeKbits in pridobite posodobitve iz našega spletnega kanala Mobile Web W.Africa 2012. Že delili smo, kaj lahko pričakujemo od konference, v obdobju podjetij, ki bi bili zastopani in predstavili izdelek, vključno z InMobi, Spinlet, RIM in tech osebnostmi.

Vzeli smo čas za intervju Yomi Adegboye, popularno znan kot Mister Mobility, saj je njegovo ime na seznamu ljudi, ki bi se osredotočili na konferenco Mobile Web West Africa 2012 - 25. in 26. aprila v Oriental Hotelu. Deluje nekaj zanimivih informacij o sebi kot dvojni osebnosti - Yomi Adegboye in Mister Mobility. Prav tako govori o blagovni znamki Mobility, njegovi vlogi na MWWA2012; ne smemo pozabiti govoriti o pomembnosti dogodka in njegovih pričakovanjih s konferenco Mobile Web West Africa 2012.

Sledite spodnji povezavi in ​​preberite celoten intervju.

Intervju: Yomi Adegboye (ustanovitelj, mobilnost) predseduje Mobile Web West Africa 2012.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here