Mister Mobility Dreams!

Ne sanjaj veliko. Toda pred nekaj noči sem imel sanje - presenetljivo.

Ne; Ne govorim o Martinu Lutherju sanj. Vsaj še ne. Mislim na noč s spoštovanjem do Boga. Veš, oči so zaprto in spali sanje.

Da; takšne sanje.

Nisem tista, ki teče okoli na podlagi vsebine sanja. Ampak nekaj mi pove, da boste uživali v tem.

Nastavitev je bila center za pomoč strankam. Tisto, kar sem bil tam posebej, ni bilo jasno. Ampak tam sem sedel in čakal, da se bom udeležil. V tistem času se je udeležil fanta, ki je prinesel pametni telefon za konfiguracijo mobilnega interneta. Udeleženci so se borili z napravo, vendar ena za drugim ni uspela razvrstiti.

Na koncu sem vprašal, ali bi lahko pogledal in bil dolžan. V nekaj trenutkih sem imel nastavitev naprave in potreboval za potrditev, da so nekatere storitve dobro delovale. To je zahtevalo pošiljanje nekaj sporočil. Prosil sem nekaj predstavnikov, ki so se predstavili prostovoljno in uspešno poslali preskusna sporočila.

Bilo je v tem trenutku, ko je nadzornik vstopil, opazoval, kaj se dogaja in dobi na mojem primeru. Po njegovem mnenju sem izkoristil priložnost, da se tržim in ukradem svoje stranke. Seveda to ni smiselno, ampak hej, sanje skorajda nimajo smisla.

Kakorkoli, odšel sem in ga predaval o svoji dediščini. To je zanimivo.

Povedal sem mu, kako uporabljam pametne telefone, preden je vedel, kaj je bil pametni telefon. Povedal sem mu, kako konfiguriram naprave že v letu 2002 in uporabljam e-pošto na mojih mobilnih telefonih, preden je sploh vedel, da je takšna stvar možna.

Prav tako se glasi: Končno! TECNO prečka oznako baterije 4000mAh

Šla sem na moje uporabo podatkov, vezanih na vezje, na storitev Mtech powered by MTN. Kako sem v omrežju GloMobile uporabljal GPRS, preden ga je podjetje napovedalo. Govoril sem o uporabi najnovejših in največjih naprav iz leta v leto.

Povedal sem, kako sem bil na 76. mobilnem, s 77. je že na poti. To je bil trenutek samopoučenja. Bilo je brezhibno, ego-tripping. Bilo je dobro. Užival sem v moči, ki mi jo je pripovedovala.

Seveda so vsi tiho - vključno z nadzornikom. Zelo malo ljudi, če sploh, v Nigeriji, se ujemajo z mojo zgodovino mobilnih telefonov, vsekakor pa je bilo precej zastrašujoče.

Ampak potem me je udarilo: vse, kar sem navedel, je bila relativno zgodovina!

Vse moje pionirske in zgodovinske zgodbe so bile pretekle napetosti. Vidiš, ko je prišla sprememba na mobilni sceni, nisem bil več všeč. Potreboval sem mi približno 3 leta, preden sem kupil iPhone. Medtem ko sem dobil roke na prvem pametnem telefonu Android, sem potreboval starost, da bi postal vodilna naprava Android.

Za glasen glas, sem živel z vodilnimi ladjami. Seveda to ne pomeni, da ne uporabljam in pregledujem spodnjih naprav. Tudi v lasti in pregledovanju ton ne-vodilnih blagovnih znamk. Kakorkoli, nazaj k trendu, ki me je udaril.

Prišlo je do zaslona na zaslonu, in mi je bilo težko skočiti na ta vlak. Obstaja Cloud shranjevanje, ki ga uporabljam malo, vendar je bistvo, sem se zdrsnil v rut, ker se je vse spremenilo. V mojih poznih dvajsetih in zgodnjih tridesetih letih sem bil nekoč vnaprej z najnovejšo v mobilni tehnologiji!

Preberite tudi: NE kupite tega "Universal Wireless Wifi"

Veš, kako je: na vrhu igre si kot mladenič, potem uspeh malo potegne tvoje robove. Potem seveda otroci pridejo in začnete biti malo manj pustolovski, da bi bili tam zanje. Dodajte še nekaj drugih dejavnikov in imate recept za zagozdenje v koraku.

Na čuden način je bilo potrebno sramotno sanje, da je sliko jasno slikal. To vrsto sem izgubil. To sanje me je zbudilo!

Oživljen!

Tukaj sem poln novega življenja in novega lika za sledenje v mobilni tehnologiji. Roke bom dobil najnovejše in največje in jih rock, kot sem nekoč. Recimo, da sem bil oživljen!

Zaradi tega sanja sem sprejel Samsung Galaxy S II kot svojo glavno mobilno napravo. To ni ravno najnovejše in največje, vendar še vedno obstaja znotraj tega elitnega zgornjega echelona. Rdeče žice bom dobil takoj, ko bodo na trgu. Jaz že potapljam v svet cloud storitev, in sprejemam vnos na zaslonu (v nasprotju z mojimi QWERTY koreninami strojne opreme iz dneva slave Communicators).

NFC, glasovni nadzor, top telefoni s fotoaparati, največji prikazi in katera naslednja mobilna tehnologija nas vrže, se mi pustite pustolovec v meni! Zaradi tega divjega duha avanture sem postal znan in spoštovan kot gospodična mobilnost.

S tem istim duhom pustolovščine, na katerega bo živela gospodarska mobilnost! Sanjal sem. Imam sanje!

Preberite tudi: Social Media: nova zver v Nigeriji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here