Mister Mo pregleda LG Optimus L3 E400

LG Optimus L3 E400 je vrhunsko oblikovana naprava. Kolikor lahko rečem, je to najboljši pametni Android pametni telefon na trgu. Na vrh tega izgleda bolje kot veliko dražjih naprav.

Njena zasnova je navdušena z lepimi krivuljami, ki jo poudarjajo. Sprednja stran je črna plastika, obložena v srebrnem okvirju. Zadnji pokrov je lepo bela z teksturiranim delom, obdan z gladko in gladko površino. Na zadnji strani boste našli kamero z ločljivostjo 3, 0 milijona pik in logotip LG.

Vse standardne funkcije Android so na voljo - 3G, USB povezovanje, WiFi hotspot, Gmail, e-pošta, spletni brskalnik in drugi.

Kamera LG Optimus L3 E400
L3 ima 3, 2 milijona slikovnih pik brez bliskavice. Ne pričakujte, da boste s tem otrokom dobili dobre slike s slabim svetlobnim pramenom. Toda v dobri luči je prehodno. Kar me pripelje do zaslona na enoti.

LG Optimus L3 E400 zaslon
Ker je naprava z nizko porabo, zaslon ni fantastičen. Ločljivost je 240 x 320 slikovnih pik. Ker je tudi velik pri 3, 2 cm, se slike zdijo pikčaste. To pomeni, da če želite videti pravo kakovost slik, ki jih posnamete s telefonom E400, jih morate premakniti ali jih prenesti v napravo z boljšim prikazom. Vaše fotografije bodo videti veliko bolje.

LG Optimus L3 E400 Multimedija
Kaj imamo tukaj so zaloge Android glasbe in video predvajalnikov. Zvočna kakovost predvajanja glasbe ni nič, kar bi bilo vznemirjeno. Obseg ni dober. Predvajanje videoposnetkov je osnovno, zato so podprte le najbolj osnovne video formate.

Prav tako se glasi: 5 Apps I Wish Nigerijski razvijalci bi zgradili

LG Optimus L3 E400 Performance
Procesor 800 MHz se zdi v veliki meri sposoben ravnati z E400. Kot običajno v večini naprav Android, v galeriji slike trajajo nekaj časa, vendar nič grozno.

LG Optimus L3 E400 življenjska doba baterije
Če obstaja še en izreden razlog, poleg drugih dobrih razlogov za ljubezen do E400, ki smo ga že videli, je življenjska doba akumulatorja. Pakiranje 1.500 mAh baterije, to je Android pametni telefon za ljudi, ki ne želijo svoje medicinske sestre skozi dan uporabe.

Zaključek LG Optimus L3 E400
Slika spodaj: Optimus L3 E400 poleg Samsung Galaxy Pocket.

LG Optimus L3 E400 je zmagovalec. V tem času nisem šel skozi tako poceni pametni telefon. Preprosto klopi vse škatle. Kot že rečeno v prejšnji nizki ceni za Android, je E400 proračunski pametni telefon Android, ki ga je mogoče premagati. Citiram:

Na splošno je na LG Optimus L3 E400 majhen igralec. Ima najboljši videz, največji zaslon in najhitrejšo baterijo, hkrati pa ohranja hitrosti z drugimi v drugih funkcijah, z izjemo vgrajenega pomnilnika, kjer ga žep.

V dejanski uporabi ta Optimus ne zmanjšuje tega, kar je na papirju. In po ugodni ceni od N19, 500, je E400 resna vrednost za denar. Zelo priporočljivo.

Mo Ratings
Razred: poceni pametni telefon. Rezultat: 9/10

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here