Gospod Mo: Moje jemlje priljubljeno nigerijsko glasbo

Jaz sem glasbeni ljubimec. Poslušam široko paleto - in tudi mešane zvrsti - glasbe. Po mojem mnenju glasba ne služi enemu edinemu namenu. Glasba, ki jo poslušam za besedilo, obstaja glasba, ki jo poslušam za pomirjujoč učinek, glasba, ki jo poslušam, samo zato, ker želim plesati in se zabavaj. Po mojem mnenju so vse legitimne oblike glasbe in ena ni nujno boljša od druge.

Slišal sem, da ljudje igrajo veliko priljubljene nigerijske glasbe, ker so preveč "blues klubov". Z drugimi besedami, plesno glasbo. To je pravilno. Stvari so v veliki meri preobremenjene v tej smeri. Zaradi česar je pogosto res slabo, je v besedilu veliko želja. Večina jih je o praznovanju (ali prizadevanju za) uspehom, tj. Denarju, ženskah, dosežkih itd. Večina je v tem, da se umetnik, ki bi se obnašal sam ali se zabaval pri morebitnih kršiteljih. Resnica je, da v veliki meri uživamo tisto, kar sejemo. Sedel sem že več let, saj so se motivacijski zvočniki ponovili množicam svojih poslušalcev, da je treba vztrajati pri uspehu in se proslavljati. Rezultat je, da smo zgradili generacijo narcisov. To smo storili sami. Ali je dobra ali slaba stvar odvisna od tega, kje sedite na tribunah.

Veliko tistih, ki se pritožujejo glede stanja naše priljubljene glasbe, potrjujejo priljubljen motivacijski val. Zakaj dvokrilnost? V državi, v kateri ljudje hodijo v ekstremnih situacijah, da bi to dosegli, in v katerem se brezskrbno naročimo na šolo misli, ki pravi: »Ohranite svojo glavo, pogovorite se uspeh, hvalite uspeh, pomislite na uspeh, slavite se!«, Zakaj imajo težave z našimi glasbeniki, ki to storijo s pomočjo glasbe?

Preberite tudi: internet Wi-Fi in polnilne točke na javnih avtobusih

Upoštevajte tudi, da je bila tradicionalna večina naše glasbe in je še vedno praznična v naravi. Pomislite na glasbo, ki jo predvajamo med našimi raznimi festivali. Mnogi od njih so imeli / niso imeli besedil - samo upsat tolkala za ples! Prav tako smo praznovali rojstvo, smrt, otroško poimenovanje, hišno ogrevanje in vse, kar je pod soncem. In vse smo jih slavili z optimistično glasbo in plesom. Torej, to ni novo in ne izgine. Ples je v naši zgodovini in je bil glavni del naše glasbene dediščine. Plesi smo mi! Včasih mislim, da tisti, ki plesajo o preveč plesnih pesmih, so ljudje, ki ne morejo prenesti stopal na plesišče.

Po tem, spet priznam, da potrebujemo druge oblike glasbe. Ne moremo živeti s plesom sami. Ampak zato je globalna vas. Kaj ne morete ali ne proizvajajte, iščete drugje. Ko želim plesati, nič ne bije nigerijske glasbe, in ne glede na besedilo, bom dobil grooving. Obožujem svoje hitove iz P-Square, Lagbaja, 2face, Wande Coal, Chuddy K, WizKid in drugi. Veliko tujih zadetkov iz osemdesetih let so tudi odlične plesne pesmi. Ko potrebujem pesmi, da bi pomirili glavo in dušo, vem, kje se obrnem - John Legends, Mariah Careys, Whitney Houstons, Yanni, Jill Scotts in še več. Če sem iskren, veliko besedil teh pesmi je idealistično in barve stvari, kot je ljubezen na grozno poenostavljene načine. Konec dneva, te R & B in duhovne pesmi večinoma ne prinašajo nobene praktične vrednosti mizi kot denarni avtomobili - ženske skrivnosti nigerijske plesne scene storiti. Edina izjema, o kateri govorim, je John Legend. Kdorkoli piše veliko svoje glasbe, ima v resnici glavo z glavo. Da je glasba počasna, ne pomeni, da je v resnični vrednosti boljša.

Preberite tudi: Specifikacije Innjoo i1s

Nazadnje poslušam drugo glasbo za besedilo. Na primer, glasba iz evangelija - in gotovo ni nigerijska glasbena glasba, ki je večinoma denarna avtomobila - hrana. Kar večina nigerijskih glasbenikov iz evangelijev naredi je odstraniti ženske iz besedil (morda jih nadomestiti s hrano ali zdravjem), vstaviti Boga ali Jezusa nekje, in večinoma ni nobene razlike med klubskimi uničevalci in glasbo nigerijske evangelije. Upoštevajte, da jih nisem povedal. Po mojem mnenju je evangelij sporočilo, glasbena evangeljska glasba pa mora to sporočilo jasno sporočiti. Veliko nigerijske glasbene glasbe ... .duh. Odpravim se od drugod. Novice. Michael W. Smith. Nekaj ​​drugih.

Na koncu dneva, da; Strinjam se, da bi lahko uporabili bolj kakovostne stvari iz nigerijske glasbene scene. Mislim, da tisti, ki vodijo kampanjo proti priljubljeni glasbi, zapravljajo svoj čas. Preveč stresa, prevelikega vala, preveč bolečine, prevelike žalosti po vsem mestu je, da večina Nigerijcev odpravi živahno glasbo, ki praznuje njihove težnje po bogastvu, slavi in ​​uspehu (vendar jo lahko določi vsaka oseba) . Torej, za ples glasbe in za več drugih vrst.

To je petek, in jaz sem v plesnem razpoloženju. Pojdimo….

Osebno osebno osebno
Osebno osebno osebno
Osebno, skopčam tvoje telo
Obljubim, da greš domov
Ne boš povedal očetu
Dala vam bom, kot da niste nikoli prejeli
Bradaviček za plavanje bradavice, kot je govori kitajski
Ehn! na wetin je to
Baka boomboom! Na wetin vidim
Saga! In ona ni nič manj
Pogovorila se je, da ne bo odšla
Eh - ne grem laž ... * glasba izgine *

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here