Mister Mo Encounters "Nokia Gowin G30" Kitajska telefon

Ves čas sem naletel na vse vrste telefonov. Ta je bila presenetljiva, ker je imela edinstveno obliko - velik zaslon na dotik, pod katerim je bila vrsta strojnih ključev drugačna od običajne. To je telefon, ki ga vidite in se takoj zanima. Logotip NOKIA je tik pod zaslonom na dotik, toda takoj sem se prisegel z brado mojega pradeda, da to ni bila Nokia. Lahko rečem verodostojno Nokia z zaprtimi očmi. To je bilo verjeti.

Vzel sem nekaj slik, čeprav niso tako dobri, kot bi lahko bili. Nimam svoje Lumie z mano tisto noč, ko sem videl telefon, zato vas prosimo, naj nosite z napori BlackBerry Z30 pri nočnih posnetkih. Prav tako sem pozabil, da posnamete sliko začetnega zaslona, ​​ki izgleda in deluje kot starejša različica domače strani HTC za njihove telefone s sistemom Android. Vendar sem našel sliko iz spletnega mesta JunkMail v Južni Afriki. Tukaj je:

Kot že rečeno, je zaslon zaslon na dotik in dejstvo, da začetni zaslon dejansko deluje kot pravi dogovor s HTC. Poleg tega je preostali uporabniški vmesnik surovi del, ki je podoben tistemu, ki ga najdete na kateremkoli funkcionalnem telefonu. G3 ne deluje z Androidom. To je osnovni dumbphone.

Eno od prvih vprašanj, ki sem ga vprašal, je: "Ali ima TV?" In gotovo je bilo rečeno, da to počne. Antena se je pojavila in v nekaj trenutkih sem gledal ONTV na G30:

Torej, tu imate: kitajski dumbphone z logotipom Nokia, domofon HTC Sense in čudno razporeditev tipkovnice. Spodaj je celotna slika Gowin G30.

Prosimo, preberite tudi: MTN pri obravnavanju podatkovnih storitev Nokia C3

Vaše misli, prosim?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here