MiniBrowser Mobile naleteli na različico 3.0

MiniBrowser Mobile je ena od teh mehek Qt aplikacij za naprave Symbian ^ 3. To je hiter minimalistični brskalnik. Več mesecev sem uporabljal različico 2.0 na mojem E7.

Pravzaprav sem nedavno šel na Qt avanturo. Kaj mislim s tem? Odločil sem se, da bom sprejel Qt aplikacije kot moje prednostne možnosti. Kot tak, če ima aplikacija v E7 Qt tretjo stranko, jo prenesem, namestim in uporabim kot svojo privzeto aplikacijo za določeno nalogo.

Kolikor vem, je MiniBrowser Mobile edini tretji mobilni brskalnik za Symbian, ki je zgrajen z Qt, zato trenutno uporabljam brskalnik, ki ga uporabljam v pametnem telefonu.

Na voljo je MBM, ki omogoča brskanje z zavihki, samodejno izpolnjevanje obrazcev, možnost nalaganja spletnih strani v mobilnem načinu in samodejno izbiranje privzete dostopne točke telefona.

Poleg tega so zaznamki, zgodovina, adblock, kinetični drsenje, samodejno zaključevanje naslovne vrstice, povečava in celozaslonski način.

Različica 3.0 je prinesla nekaj pomembnih izboljšav, vključno z naslednjim:
- gladko pomikanje
- Multi-touch
- Slike vklopljene / izklopljene
- Vklop / izklop Javascripta
- Samodejno snemanje pri brskanju, tj. Samodejni polni zaslon

V vsem, MBM ponuja eleganten uporabniški vmesnik in poskuša čim prej iz vaše poti. Prav tako je veliko hitrejši od vgrajenega brskalnika Nokia. Na žalost, ko povečate, ni nobenega povračila besedila.

Če želite nekaj drugačnega od Opera Mobile in Opera Mini, je MiniBrowser Mobile dobra alternativa. Manjša je v odtisu in je zelo učinkovita.

MiniBrowser Mobile je na voljo za prenos iz trgovine Ovi / Nokia.

Prav tako se glasi: Brace Up !! Snapdragon 820 je najnovejši procesor v mestu

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here