Mini močni konj: Gionee M3 Mini Review

Po dolgi vrsti puščanj je bil Gionee M3 mini končno uveden na nigerijski trg. Ta telefon je mini različica ne tako uspešnega Gionee M3. Iz tega, kar smo videli, je telefon pritegnil veliko privržencev, vendar smo močno sumili, da je zaradi dostopne cene. Torej, kaj je posebno z Gionee M3 mini? Zakaj bi moral plačati denar za nakup te naprave? To in še več, upamo, da bomo raziskali v prihodnjih odstavkih.

Najprej si oglejmo ključne elemente:

  • 4, 5-palčni zaslon IPS s 480 × 854 pik (240 PPI).
  • Android 5.1 Lollipop.
  • Chipset MediaTek MT6735M s štirikolesnim procesorjem Cortex-A7 z 1, 0 GHz, procesorjem Mali-T720 in 1 GB RAM-a.
  • 5-megatočkovna kamera za samodejno ostrenje z LED bliskavico, 2560 x 1920 slikovnih točk in video posnetek 720p.
  • 2MP spredaj kamero, s pikslami 1200 x 1600 slikovnih pik in 720p video snemanje.
  • 8 GB notranjega pomnilnika (3, 89 GB uporabne), podpira USB OTG.
  • Podpora za Dual SIM, Oba mikro-SIM, 4G / 3G preklopljiva.
  • 4000mAh baterija.

Glavne pomanjkljivosti

  • Slaba večopravilnost.
  • Brez hitrega polnjenja.

Preberite si podrobne specifikacije TUKAJ, kot tudi naše Hands on izkušnje in Prekliči pregled TUKAJ.

Strojna oprema / Design:
Mini Gionee M3 je narejen iz plastike. Enota za pregled je bila zlata v barvi, enako zlato je bilo naokoli okrog njega. Na samem vrhu najdete samo 3, 5-milimetrski priključek za slušalke, medtem ko je na dnu priključek za polnjenje USB v 2.0 z mikrofonom, poleg njega.

Na sprednji strani imamo senzorje in sprednjo kamero na vrhu. Na spodnji strani so gumbi za navigacijo brez zadnje luči. Okvirji na sprednji strani so tako veliki. Gionee ni naredil dobrega oblikovanja tukaj. Na hrbtni strani je še dodaten zvok - krivite debelo baterijo. Na hrbtu najdete slikovno tipalo z LED bliskavico tik pod njim. Potem je na spodnji strani hrbta govorca.

Prav tako se glasi: To prevozno podjetje Nigerije Bus ima aplikacijo, ki jo je treba ogledati

Leva stran je prazna, na desni pa leži nosilci glasnosti in gumb za vklop. Ta telefon je trdno zgrajen in nima plastičnih zvokov, medtem ko ga drži. 4, 5-palčni zaslon je dobro segrel v moje roke. To je od nekdaj bila lepa točka za mene. Edini izklop je tista velika plošča.

Zaslon in uporabniški vmesnik:

Gionee M3 mini ni šef na zaslonu. Ampak to ne pomeni, da je grozno. Ima ločljivost 854 x 480 pikslov. Kotni koti so resnično dobri, vendar je berljivost sončne svetlobe zelo slaba. To velja za telefone v tem segmentu cen.

Ta telefon ima prilagojeno interakcijo med uporabniki. Povlecite navzdol, da si ogledate obvestila in povlecite navzgor, da si ogledate meni za hitro ukrepanje. Teče na uporabniškem vmesniku Amigo, torej na sprožilec. Predalček za aplikacije ni, samo pomaknite se levo in desno, če želite poiskati svoje aplikacije. Uporabniški vmesnik ima zamenljive teme in ozadje za prilagajanje telefona.

Programska oprema:
To je en vidik, kjer je ta naprava bogato obdarjena. Ta telefon ima Android 5.1 Lollipop, odrezan z uporabnikom Amigo. Gionee je na tem telefonu nabiral veliko funkcij programske opreme - nekaj uporabnih in nekaj drugih neuporabnih. Tukaj je zanimiva aplikacija, imenovana Chameleon. Z njim lahko zajamete katero koli barvo v okolici in jo naredite za ozadje in ozadje. Zanimiva pravica?

Ta telefon ima gesla za nadzor - tudi jaz sem bil vesel, da najdem funkcijo Double-Tap-to-Wake, ki dela tukaj. Obstajajo še druge aplikacije, kot so System Manager, WPS Office in Xender. Gionee M3 mini ima tudi Hot Knot (MediaTekova oblika NFC), Wifi Direct in lahko spremenite pisave, ne da bi morali koreniti.

Preberite tudi: Hitri pregled Smartwatch: Samsung Galaxy Gear 2

Fotoaparat:

Kamera je 5 MP na hrbtni strani in 2 MP za sprednjo stran. Zadnja kamera ima dobre posnetke tako na dobro osvetljenih področjih kot v temnih prostorih. Objektiv ne upošteva več podrobnosti, malo povečave in poiščete šum, ki je poln. Sprednja kamera ima dobre samozavesti in pokriva razumno širok kot. Na splošno se barve dobro reproducirajo in slike se pojavijo ostro in jasno.

Multimedija:

Gionee M3 mini ima povprečne zvočne zvočnike. Nič spektakularnega. Presenečenje pride, ko uporabljate slušalke, slušalke ali katerokoli zunanjo zvocno pesto. Avdio predvajanje postane neverjetno sladko. Ta telefon ima zvočno tehnologijo DTS, ki omogoča predvajanje glasbe po predvajanju zunanjih zvočnikov.

Ima tudi Bluetooth predvajalnik za povezovanje podprtih zunanjih glasbenih polj. Privzeti video predvajalnik, ki je povezan s tem telefonom, je odličen - ravnanje z vsemi video zapisi, ki smo jih vrgli na njem. Njegova dobra, če ne celo bolje kot MX Player. Med izvajanjem drugih nalog lahko svoje videoposnetke zmanjšate in gledate. Cool

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here