Minecraft: Pocket Edition vam omogoča ustvarjalno stran

Minecraft je ena od največjih prodajnih videogamskih franšiz. Mobilna različica te igre, Minecraft: Pocket Edition je precej podobna namizju. Nima vse, kar ima namizna igra, ampak je zelo blizu.

Minecraft: Pocket Edition ponuja ogromen odprt sandbox za ustvarjanje in / ali preživetje. Igrate lahko za ustvarjanje neverjetnih struktur ali pa preprosto igrate proti hordi sovražnikov skozi hudo noč. To storite tudi ob odkrivanju novih predmetov in ustvarjanju močnejše opreme. Obstaja na stotine orožja, predmetov in napitkov.

Vendar pa je preprosto dejanje postavitve blokov, enega naenkrat, da bi zgradili strukture, ki obdržijo publiko navdušena vse od prve izdaje igre Minecraft. To je tisto, kar naredi Minecraft tako velik zadetek, pri čemer se navijači vedno znova vračajo. Zdaj obstaja veliko iger, ki na internetu spominjajo na spletno mesto Minecraft, vendar nobena ni dovolj blizu, da bi zadovoljila gradnjo stvari na Minecraftu. Zato je ta igra izstopa.

Raziščite naključno ustvarjene svetove in gradite stvari od najpreprostejših domov do najstarejših gradov. Igrajte v ustvarjalnem načinu z neomejenimi sredstvi ali pa mine globoko v svet v načinu preživetja, izdelujete orožje in oklep, da bi preprečili nevarne mobove. V mobilni napravi lahko ustvarite, raziskujete in preživite sami ali s prijatelji.

Minecraft: Pocket Edition je na voljo brez povezave v trgovini Google Play. Za odklepanje igre stane samo 6, 99 $. Igra ima način za več igralcev, kjer se lahko igrate s prijatelji. To zahteva internetno povezavo, vendar je to edini del igre, ki je. Ostalo je popolnoma brez povezave. Poleg tega je na voljo 30-dnevna brezplačna preskusna različica, če želite biti prepričani o igri pred plačilom.

Prav tako se glasi: Tukaj je seznam bistvenih iPhone apps in iger

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here