Mighty Audio Player shrani vaš seznam predvajanja offline

Ljudje, ki med glasbo radi radi poslušajo glasbo, običajno predvajajo pesmi na svojih telefonih ali iPod-jih. Vendar, ko postanejo te naprave preveč problematične, malo o tem lahko storite. Vendar pa zdaj obstaja naprava, ki vam daje svoj Spotify seznam predvajanja, kamor koli greste - in je tako majhen, da ga lahko nosite povsod, kjer gredo, vključno z vašimi vajami vadbe. Ta naprava ne potrebuje omrežnega signala za predvajanje pesmi Spotify. Pozdravite glasbenega predvajalnika Mighty Audio brez povezave.

Igralec Mighty Audio bi se izkazal kot zelo uporaben za ljudi, ki radi radi poslušajo glasbo med treningi ali pohodi, vendar ne želijo oblečiti pametnega telefona na roko ali pa ročno dodati in odstraniti pesmi iz njihovega iPod shuffle prek iTunes. Vse, kar se zahteva od uporabnikov, je članstvo v premiumu Spotify.

Igralec Mighty Audio je na voljo v treh barvah. Prav tako je odporen na vodo, odporen proti kapljam in ima do pet ur moči baterije. Poleg tega ima naprava poleg prikljućka za slušalke 3, 5 mm povezavo Bluetooth za slušalke in zvoćnike. Predvajalnik Mighty Audio sinhronizira in prenese vse skladbe na seznamu predvajanja Spotify preko WiFi, ki shrani vaše podatke o mobilnih napravah. Poleg tega shranjuje samo prenesene datoteke v svoj lasten pomnilnik, s čimer vam prihrani prostor v telefonu. Če se želite povezati z napravo, boste morali prenesti aplikacijo Mighty Audio, ki je na voljo za iOS in Android. Ko aplikacijo povežete s svojim računom premium premium, lahko svoje sezname predvajanja sinhronizirate z napravo.

Preberite tudi: Nasveti za učinkovito uporabo Apple Music

Sinhronizacija je na napravi precej enostavna, kot je predvajanje. Poročila kažejo, da se pesmi zvokajo podobno kot pri 3, 5 mm vtičnici za slušalke v pametnem telefonu. Seznanitev z zvočnikom Bluetooth je tudi hitra in predvajanje ostane stabilno tudi med premikanjem po prostoru. Edina pomanjkljivost je, da lahko uporabniki sinhronizirajo le svoje javne sezname predvajanja za predvajalnik Mighty Audio, da jih shranijo za predvajanje brez povezave. Vendar pa družba pravi, da bodo zasebni in sodelovalni seznami predvajanja kmalu na voljo za shranjevanje.

Naprava Mighty Audio je trenutno na voljo za prodajo za 86 evrov.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here