MiFi naprave morajo postati bolj prijazne do uporabnika

Če imate v lasti eno od teh naprav MiFi, verjetno niste tujci nekaterih frustracij, ki jih bom omenil v tem članku. Če ne veste, kaj je MiFi, moram najprej določiti, kaj je prvi MIFi. To je mobilna WiFi naprava. Da; svojo WiFi točko, ki jo lahko prenašate kjerkoli z vami, in delite svoj dostop do interneta s (običajno) 5 napravami, ki podpirajo WiFi. Uporablja internetno storitev mobilnega operaterja za ustvarjanje vroče točke, tako da bodisi dobite tisto, ki uporablja tehnologijo GSM ali CDMA tehnologijo.

Kakšne izboljšave menim, da je treba priti na naprave MiFi?

Najprej na mojem seznamu je možnost naročanja na načrt podatkov na napravi. To pomeni funkcionalnost SMS in USSD. Trenutno morate SIM kartico odstraniti tako, da vanj vklopite telefon ali priključite na računalnik, da to storite. Enako velja za preverjanje vaše uporabe, kar je druga točka na mojem seznamu. Da; to je kratek seznam, vendar dodajanje sposobnosti za opravljanje teh dveh nalog na napravi sami bo naprav MiFi na popolnoma nov nivo prijaznosti do uporabnika.

To seveda zahteva tudi nekaj načinov vnosa besedila. V današnjem svetu tehnologije na dotik, morda ne bo tako težko? Ampak potem, menite, da ima povprečna naprava MiFi le majhen zaslon za bistvene informacije in obstaja morebitna težava. Večji zaslon s tehnologijo na dotik bi verjetno pomenil tudi večjo porabo energije, čeprav uporabnik ne bo šel na zaslon na vsakem zaslonu, to ne bi smelo biti velik problem. In zakaj bi se kdorkoli želel igrati z zaslonom? Morda v obdobjih trajnih težav z omrežjem / storitvijo? To je možnost.

Preberite tudi: Sailfish OS prihaja na pametne telefone Xperia

Torej, ali lahko pričakujemo vnos besedila in omejeno funkcionalnost telefona (USSD) na MiFi napravah kmalu? Morda imajo nekateri modeli te funkcije že? Če uporabljate MiFi, kako naložite čas in kako preverite svojo uporabo?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here