Microsoft Windowsphone 7 in operacijski sistem Windows Embedded; Je to neuspeh, preden se dejansko začne?

V spletu v nedeljo na spletnih straneh Mobile-review.com in PocketGamer.biz je zanimiva novica o mobilni strategiji družbe Microsoft. PocketGamer.biz je poročal, da jih Microsoft prepriča, da svoje igre prenesejo na Microsoftovo platformo Windowsphone 7. PocketGamer je jasno izjavil, da "Microsoft stopi v stik z uspešnimi razvijalci iPhonea in jim ponuja vnaprej denar za priklop svojih iger na novo platformo". PocketGamer je opisal, da je denarna vsota "bistvena", vendar ni bila na noben način skušnjena.

Microsoft očitno poskuša doseči robustnost applejske trgovine Apple, ki je ena od glavnih znamenitosti iPhone-a. Microsoft tako ponujajo plačnikom razvijalcem, da znova inštirajo svoje igre in morebitne druge aplikacije, ki so združljive z njihovim ekosistemom Windowsphone. Ta strategija je zanimiva in pomembna, ker daje nekaj vpogleda v del poslovne strategije družbe Redmond.

"Appleova aplikacijska trgovina je bila uspešna za Apple in velik del tega uspeha je bila velika izbira kakovostnih naslovov iger", pravi Mobile-Review. To kaže, da ima Microsoft težko nalogo, da se premakne, še posebej, ker se razvijalci ne samo mikajo z "znatnim" zneskom vnaprej plačanih denarnih sredstev.

Realno gledano je proces pretvorbe aplikacije iPhone v aplikacijo Windowsphone 7 težak proces, ki vključuje veliko virov. Glede na to, noben razvijalec ne bi opravljal te naloge rahlo, ne glede na "znatno" denarno spodbudo. Aplikacije iOS temeljijo na Objective-C, C, C ++ ali JavaScript, kot jih je izvajal motor iPhone OS WebKit, medtem ko so aplikacije Windowsphone 7 napisane s Silverlight ali C #.

Prav tako se glasi: Proračun pripomočki pridejo po ceni

Moj predlog je, da namesto Microsofta spodbujajo razvijalce, da morajo platformo Windowsphone 7 narediti brezhibno z dobrimi uporabniškimi vmesniki, skladnostjo podjetij in množičnim pritožbam. Če je telefon sam dober z neverjetno dobro prodajo, ki presega iPhone, Android in Blackberry (Nokia ima preveč razdalje), potem jim ni treba prepričati razvijalcev, da ustvarijo aplikacije za njih. Razvijalci bi tam povsod tam potovali in Microsoft lahko nato pokliče posnetke.

Druga možnost je, da ima Microsoft DEEP žepe, saj lahko razvijalcem ponudijo večje ponudbe, da jih spodbudijo. Menim, da ima vsakdo ceno, še posebej, če je cena še bolj "bistvena".

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here