Microsoft želi, da so uporabniki neoriginalnega sistema enostavno nadgradili

Windows 10 je bil sproščen pred nekaj meseci, ljudje pa postopno nadgrajujejo svoje naprave. Microsoft je pokazal, da je več kot 110 milijonov naprav že nadgrajeno. V spletnem spostu, ki ga je Terry Myreson iz Microsofta, je podjetje delilo različne načine, s katerimi namerava izboljšati nadgradnjo na Windows 10.

Najbolj zanimiva je tisto, kar so imeli povedati, zlasti za ljudi, ki uporabljajo neoriginalne kopije operacijskega sistema Windows, v upanju na nadgradnjo:

Naša brezplačna ponudba za nadgradnjo je na voljo vsem našim originalnim uporabnikom Windows 7 in Windows 8.1. Eno izmed bolj zanimivih znanj nadgradnje so ustvarjalna prizadevanja, ki so jih odprle stranke, ki niso pristni, začeti postopek nadgradnje v operacijskih sistemih Windows 7 in Windows 8.1, nato pa, koliko jih je kupilo v trgovini Windows 10 z aktivnim sistemom Windows 10.

Po teh izkušnjah bomo v Združenih državah kmalu začeli eksperiment, ki ga bomo nato ovrednotili pred razširitvijo na druge države, da bi olajšali nadgradnjo neoriginalnih Windows 7 in Windows 8.1. Ponudili bomo možnost z enim klikom, da bi dobili pristen s trgovino Windows ali vnesli kodo za aktiviranje, kupljeno drugje. Če se to preusmeri v pot za večino strank, da bi dobili pristen, bomo eksperiment razširili. Želimo pozdraviti čim več teh strank v legitimnem ekosistemu sistema Windows.

Zdi se, da Microsoft želi ljudem olajšati dostop do kod za aktiviranje. Glavna skrb je, zakaj se začne v ZDA? Ta problem uporabe neoriginalnih izvodov operacijskega sistema Windows je v razvijajočih se državah bolj razširjen. Zakaj ne bi začeli tam najprej?

Preberite tudi: Nekdanji predsednik uprave Nokia, Stephen Elop, je odpuščen v svežem Microsoftu pretresel

Oglejte si celotno objavo v spletnem dnevniku v izvorni povezavi.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here