Microsoft Kin - Druga razdrobljenost operacijskega sistema Windows Phone

V začetku smo imeli Windows Mobile. Nato je prišel ob Windows Phone 7 in mislili smo, da je to vse. Toda skoraj vsi so pozabili Microsoftovo prejšnjo prevzem podjetja Danger, podjetja za telefone Sidekick.

Kaj je storil Microsoft zdaj je ustvariti nov Windows® telefon, zasnovan posebej za ljudi, ki aktivno krmarijo v svojem družbenem življenju. Osebje, ki se je v resnici nanašalo na "Project Pink", je zdaj uradno razkrito kot KIN.

KIN je nova družabna izkušnja Microsoft Corp., ki združuje telefon, spletne storitve in računalnik. Zasnovan za socialno povezanega uporabnika in z edinstvenimi funkcijami, kot so Spot, Loop in Studio, vam KIN pomaga krmariti svoje družabno življenje. Združuje koga in kaj ljubiš na popolnoma nov način.

KIN je produkt sodelovanja med Microsoftom, Sharpom, Verizon Wirelessom in Vodafonom.

Na Microsoftovi spletni strani:

REDMOND, Wash. - 12. april 2010 - Microsoft Corp. je danes napovedal KIN, nov Windows® telefon, zasnovan posebej za ljudi, ki aktivno vodijo svoje družbeno življenje. KIN je zasnovan kot najnovejša družabna izkušnja, ki združuje telefon, spletne storitve in računalnik z novimi izkušnjami, ki se imenujejo Loop, Spot in Studio. KIN bo na voljo izključno od Verizon Wireless v ZDA od maja letos in od jeseni v Vodafonu v Nemčiji, Italiji, Španiji in Združenem kraljestvu.

KIN je nova družabna izkušnja Microsoft Corp., ki združuje telefon, spletne storitve in računalnik.

"Tesno sodelovanje z našimi partnerji smo videli priložnost za oblikovanje mobilnih izkušenj le za to družabno generacijo - telefon, ki omogoča enostavno deljenje življenjskega trenutka v trenutku, " je povedal Robbie Bach, predsednik oddelka za zabavo in naprave pri Microsoftu . "Izdelali smo KIN za ljudi, ki živijo, da so povezani, delijo, izražajo in se navezujejo na svoje prijatelje in družino. Ta družabna generacija želi in potrebuje več od svojega telefona. KIN je edino mesto, kjer si lahko o stvareh, ki so vam najbolj všeč, najbolj zanimajo ljudje, ki so vam najbolj všeč. "

Nova vrsta socialnega telefona
S KIN je družabno omrežje vgrajeno v tkanino telefona. KIN ima zabaven, preprost vmesnik, ki je zasnovan tako, da ljudem pomaga objaviti revijo svojega življenja, tako da ljudem in stvarem, ki jim ljubijo pozornost namesto menijev in ikon. Unikatna zasnova strojne opreme je bila razvita v sodelovanju s podjetjem Sharp, da bi ustvarila novo vrsto socialnega telefona. Obstajata dva modela, imenovana KIN ONE in KIN TWO. Oba telefona imata zaslon na dotik in tipkovnico za drsenje. ONE je majhen in kompakten, zato je idealen za žep in deluje z eno roko. DVO ima večji zaslon in tipkovnico, poleg večjega pomnilnika pa tudi večjo ločljivost in možnost snemanja videoposnetkov visoke ločljivosti. Kamere s 5 in 8 milijona slikovnih pik v ONE in TWO so zasnovane za uporabo pri šibki svetlobi s stabilizacijo slike in svetlo lumiLED bliskavico.

Nova pot do delitve
Začetni zaslon telefona se imenuje KIN Loop, ki je vedno posodobljen in vedno na zaslonu, ki prikazuje vse stvari, ki se dogajajo v nečem socialnem svetu. KIN samodejno združuje vire vodilnih Microsoftovih in drugih ponudnikov storitev, kot so Facebook, MySpace in Twitter na enem mestu, kar olajša njihovo povezovanje. Stranke lahko izberejo tudi svoje najljubše osebe, KIN pa bo samodejno dala prednost svojim statusnim posodobitvam, sporočilom, viri in fotografijam. Druga edinstvena lastnost, KIN Spot je nov način, da ljudje delijo, kar se dogaja v njihovem svetu. Omogoča jim, da se najprej osredotočijo na ljudi in stvari, ki jih želijo deliti, in ne na določeno aplikacijo, ki jo želijo uporabljati. Videoposnetke, fotografije, besedilna sporočila, spletne strani, posodobitve lokacije in stanja se dajo v skupno rabo tako, da jih preprosto povlečete na eno mesto v telefonu, imenovanem Spot. Potem ko se vsi ljudje in vsebina nahajajo na mestu Spot za skupno rabo, lahko potrošnik izbere, kako naj delijo in začnejo oddajati.

Vaš telefon na spletu
KIN Studio je vaš telefon na spletu. Skoraj vse, ustvarjene na telefonu, je na voljo v oblaku iz katerega koli spletnega brskalnika. Fotografije in videoposnetki so osvobojeni iz meja telefona in prikazani v spletnih vizualnih časovnih premicah, zato jih je enostavno pregledati in deliti. Studio KIN samodejno podpira besedila, zgodovino klicev, fotografije, videoposnetke in stike ter populizira osebni digitalni dnevnik, tako da je enostavno, da se vrnete pravočasno, da bi lahko osvojili nor vikend ali nedavni rojstni dan. In KIN Studio strankam omogoča shranjevanje vseh teh fotografij, videoposnetkov, stikov in besedil, tako da nikoli ne bo zmanjkalo prostora na telefonu in izgubil pomnilnik.

Glasba in več
KIN bo prvi Windows Phone, ki bo imel Zune izkušnjo - vključno z glasbo, video, FM radio in predvajanje podcastov. Z naročnino Zune Pass lahko stranke, ki uporabljajo program Zune na svojem računalniku, poslušajo na svojih KIN milijone skladb iz Zune Marketplace, ko so na poti, ali naložijo svojo osebno zbirko. KIN ima tudi druge funkcije, ki jih želijo kupci v telefonu, vključno z bogatim brskalnikom, s katerimi lahko delijo dele spletnega, lokalnega in spletnega iskanja podjetja Bing ter bralnika RSS-jev, da bi informacije o ljudeh in zgodbah iz spleta odstranili.

Napovedali sta dve napravi Kin One in Kin Two.

KIN One: kamera s 5 milijoni slikovnih pik, vgrajeno pomnilnik z zmogljivostjo 4 GB, brez reže za pomnilniške kartice, sprejemnik GPS, predvajalnik Zune in multi-touch
KIN Dva: kamera s 8 milijoni slikovnih pik s snemanjem z videoposnetkom HD in bliskavico, vgrajenim pomnilnikom 8 GB, brez reže za pomnilniške kartice

Obiščite spletno mesto KIN in KIN Virtual Presskit.

Preberite tudi: Mobilni ponudniki in servisna vprašanja

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here