Microsoft dodaja vse na Windows Phone, ampak stvari, ki jih želimo

Obstaja nekaj objavljenih informacij o novih funkcijah, ki prihajajo v operacijski sistem Windows Phone v različici 8. Moje srce je najprej preskočilo pretres, saj sem upal, da bodo glavne funkcije, ki so mnoge od nas "prostih žganih pijač" pri sprejemanju Windows telefona, na seznamu .

No, razočaran sem bil. Tukaj so objavljene funkcije:

Podatki pametni . Način aktivnega shranjevanja celičnih podatkov, kadar je to mogoče, in preprečite "šok računov". Microsoft (ne naključno) je pravkar blogiral o tej funkciji v povezavi z operacijskim sistemom Windows 8. Ponovno preberite to objavo in razmislite o tem, kako bi pametni telefon potreboval / uporabil popolnoma enako funkcionalnost. Podatke Smart lahko brezžični operaterji podaljšajo za integracijo s svojimi ponujenimi načrti podatkov.

Komunikacija med aplikacijami in aplikacijami . Ker so aplikacije Windows Phone 8, na primer aplikacije Windows 8, medsebojno sandboxed, bo ta novi sistem ponudil komunikacijske zmožnosti za aplikacije v okolju Windows 8.

Internet Explorer 10 Mobile . Windows Phone 8 bo še naprej uporabljal zelo uglašeno različico IE, ki uporablja najnovejše spletne tehnologije.

Skupne komponente z operacijskim sistemom Windows 8 . Jedro, večjedrna podpora za procesorje, senzorsko fuzijo, varnostni model, omrežje ter video in grafične tehnologije prihajajo na telefon Windows 8.

Izkušnje z operacijskim sistemom Windows 8 . Microsoft ponuja zelo podobno uporabniško izkušnjo v telefonu (Windows Phone 8), PC (Windows 8) in TV (Xbox vNext). Pocketnow pravi, da bo novi odjemalec za sinhronizacijo in ne programska oprema Zune PC, čeprav tega dela ne morem potrditi in nabor skupnih storitev v oblaku, ki bodo delovale v vseh treh. To vključuje sposobnost sinhronizacije vsebin (fotografij, glasbe, filmov) med tremi zasloni, upravljanje telefona s PC-ja ali spleta, vsebino v skupni rabi med posamezno napravo in igre Xbox LIVE, zabavo in drugo.

Preberite tudi: Snaptu preneha podpirati Twitter, Cricinfo in LinkedIn

Integracija SkyDrive . Microsoft bo vašo vsebino postal dostopen na vseh svojih platformah prek SkyDrive.

Skype aplikacija . Še vedno je ločena, vendar boljša aplikacija in ni integrirana v OS. Še vedno neobvezno.

NFC in denarnica . Windows Phone 8 bo uporabnikom omogočil, da varno plačajo in delijo prek NFC-ja in upravljajo integrirano izkušnjo z denarnico.

Lokalni izviđač . Zdaj z osebnimi priporočili.

Izboljšave fotoaparata . Nove »objektivne aplikacije« in veliko močnejša kamera.

Poslovne funkcije . Windows Phone 8 bo vključeval celotno napravo, strojno pospešeno šifriranje z BitLockerjem in zmogljivimi funkcijami Secure Boot, prav tako kot Windows 8. Prav tako bo podpiral dodatne pravilnike Exchange ActiveSync in konfiguracijske nastavitve System Center ter zmogljivosti inventarja. Podjetja bodo lahko z aplikacijami Windows 8 zasebno distribuirale aplikacije za telefon.

Več podrobnosti o uhajanju lahko dobite na WinSuperSite.

Tam. Microsoft dodaja najsodobnejše funkcije na planetu Windows Phone, vendar ne pušča dveh preprostih funkcij, ki bi lahko obudila Windows Phone okrog.

Še vedno manjka

  1. USB Mass Storage
  2. Prenos datotek Bluetooth, npr. Glasbe, videoposnetkov in slik
  3. Pomanjkanje podpore za J2ME / Java

Kako težko lahko dodate te dve preprosti funkciji?

Microsoft zagotovo deluje čudno. Ali lahko rečem: nisi Apple. Zbudi se!!!!

Oprosti, fantje. Všeč mi je UI Metro v operacijskem sistemu Windows Phone. Všeč mi je še nekaj čednih integracij. Ampak, oprosti, to ni dovolj dobro za mnoge od nas še.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here