Microsoft dodaja še eno mobilno platformo - Windows Embedded Handheld, napoveduje prvo napravo Motorola ES400

Windowsphone 7. Windows Mobile 6.5. Kin. Zdaj dodajte Windows Embedded Compact in Windows Embedded Handheld - in kaj imate?

Ne sprašuj me, ampak tukaj je tisto, kar Microsoft pravi:

Obstajajo dve različni skupini izdelkov, osredotočeni na mobilnost v Microsoftu: ena za industrijo prenosnih naprav podjetja (WEB) in ena, ki se zavzema za potrebe uporabnikov mobilnih telefonov za vse vrste končnih uporabnikov (MCB).

Tukaj je uradni grafikon:

Po besedah ​​WMExpertsa je Steve Ballmer to rekel: " V naslednjih šestih mesecih bomo v drugi polovici leta 2011 izdali nov vgrajeni operacijski sistem, imenovani Windows Embedded Handheld, ki temelji na tehnologijah Windows Mobile 6.5 ... [in] različica operacijskega sistema Windows Embedded Handheld, ki temelji na tehnologiji Windows Phone 7 "

Zato vemo, da je WM mobilni operacijski sistem za podjetja, ki temelji na Windows Mobile 6.5. V redu. Do sedaj je tako dobro.

Zdaj, Motorola že ima napravo na poti za to platformo, ES400 na sliki spodaj.

Ne sprašuj me še vedno, saj še vedno precej poskušam ugotoviti vse o mobilni strategiji družbe Microsoft. Medtem lahko morda fantje na GSMArena in WMExpertsu pomagata, da si olajšate to. Oh, in tukaj je Microsoftova uradna napoved svojih načrtov za Enterprise Handheld Devices.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here