Spoznajte Nokia E6, ki teče Symbian Anna

Symbian - pekoča platforma, kot jo je imenoval nihče drug kot Nokiin lastnik CEO - se tukaj in tam izboljšuje. Pred kratkim je Nokia napovedal novo serijo naprav, ki vodijo novejšo različico Symbian-Belle. Tukaj je Nokia E6, eden od telefonov Nokia, ki pošiljajo Symbian Anna.

Pred dvema dnevoma sem dobil enoto Nokia E61, ki mi jo je poslal od WOMWorlda. Imam nekaj tednov, da bom dal vtis o napravi. Naj vam predstavim draga Nokia E6.

Lepo pakirana v istem ohišju, kot je Nokia N8. Način, kako danes Nokia nima svojih naprav, je neateren in bolj seksi.
Bil sem vesel, zato sem ga odprl. Črna enota.
Različna dodatna oprema, ki je priložena - polnilnik, slušalke, baterija, akord USB in slušalke
Kartica microSD ni bila vključena. Torej, mislim, da ne pride s tem. Ima 8 GB prostora za shranjevanje, 256 MB RAM-a, 1 GB ROM-a. Sprejema microSD do 32 GB
fotoaparat je polni fokus 8MP

Nastavitev telefona za začetek testiranja je bila izvedena v vetriču. Prosil je za svoj račun Nokia Ovi pred inicializacijo, vendar sem se tega mrtva preskočil! To mi ni preprečilo nastavitve mojega e-pošte in nameščanja potrebnih aplikacij.

Bil sem vesel, da ugotovim, da je Joikuspot vnaprej nameščen v njej. Jaz bi nazadnje to izkoristil za vznemirjenje mojega prijatelja z delitvijo svojih internetnih podatkov z njim in je bil preprosto obdarjen, da!

Katere so nekatere izmed mojih najljubših aplikacij in kakšne so moje prve vtise o napravi? Lepo ga postavim, fotografiram in preizkušam nekaj funkcij, ki so mi všeč v telefonu. Takoj ko bo moj pregled pripravljen, vam ga bom dal, da ga preberete.

Moram reči, da sem se zanimala za telefon, ker trenutno uporabljam telefon Nokia E71 - QWERTY telefon. Kombo QWERTY in zaslona na dotik sta razlog, zakaj sem se odločil, da Nokia E6 vzamem na datum. Pustil vas bom, kako bo datum potekal v naslednjem delovnem mestu.

Preberite tudi: Twitter 101

Edina pomanjkljivost uporabe Nokia E6 za zdaj je, da sem začel dotakniti zaslona mojega modela Nokia E71 in mojega prenosnika. Seveda obstaja še nekaj slabih strani. Naredite datum z menoj v naslednjem delovnem mestu.

Ali raje uporabljate samo pametne telefone na dotik ali pa bi radi raje uporabljali le QWERTY ali kombinacijo, kot je E6? Kateri so vaši razlogi?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here