Spoznajte Lexus LC, Lexusovo najbolj eksotranska vozila leta 2018

Lexusovi avtomobili so bili vedno občudovali svoje čudovite, vendar dolgočasne avtomobile. Vendar pa je tokrat podjetje iztisnil vse postaje, da bi popolnoma drugače izgledal vozilo. Lexus LC leta 2018 jih nekateri opisujejo kot najbolj prepričljiv prikaz poguma Lexusa odkar je družba napovedala LS leta 1990.

Lexus LS 2018 naj bi bil najboljši avto, ki ga je zasnoval podjetje. Čeprav tehta toliko kot SUV, se zdi, da je njegovo ravnanje tako tekoče in da je vožnja tako odporna, da je bila primerjana s športnim avtomobilom višjega razreda. Pravzaprav je čudovito podoben nekaterim najbolj priljubljenim športnim avtomobilom na svetu.

Lexus LC 2018 vozi oster kontinent do najnovejšega športnega avtomobila Lexus, ki je Lexus LFA. Ima popolnoma drugačno obliko. Vidimo lahko rahlo podobo Jaguar F-Type, Renault Alpine GTA in nekaj drugih kul avtomobilov.

Kar zadeva zmogljivost, je model LC v LC seriji LC 500. To vozilo ima 5, 0-litrski V8 natursko impulzni motor, ki daje 467 konjskih moči in 389 kubičnih metrov navora. Lexus LC 500 v letu 2018 znaša 0, 4 km / h za 4, 4 sekunde, zato je primeren z nekaterimi hitrimi avtomobili. vozilo ima največjo hitrost 168 km / h.

Lexus LC 2018 je zgrajen na platformi, deljeni s prihajajočim sedanom LS. Telo je narejeno iz kombinacije jekla, aluminija in ogljikovih vlaken, ki združuje lepo, da daje vozilu togost, ki ne vpliva na ravnanje na kakršen koli način.

Preberite tudi: Spoznajte Honda novi SUV na bloku, 2017 Honda HR-V

Pri približno 4, 435 funtov Lexus LC tehta toliko kot Porsche Cayenne. Vendar to na prvi pogled ni tako očitno. Tako je lepo oblikovano vozilo. Lexus LC 2018 je opisan kot najbolj ekstrovertiran Lexus kdajkoli, podjetje pa je vložilo veliko truda v to, da to omogoči. Skoraj kot, da se podjetje spoprijema z "dolgočasnim" oznakom.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here