MeeGo Najprej, zdaj Bada Too, naredi pot za Tizena

MeeGo je bil v Linuxovem sodelovanju med podjetjem Nokia in Intel v prostoru za mobilne operacijske sisteme. Nihče ne ve, kaj se je zgodilo s tem projektom, saj nobena naprava MeeGo ni na trgu do datuma.

Ne; Nokia N9 ni ​​MeeGo. To je samo blagovno znamko MeeGo.

Kakorkoli že, Nokia je potegnil ven, Samsung je skočil z intel in še nekaj drugih - in platforma dobila novo ime Tizen. Čeprav ne vem o imenu. Zveni…. vzdih.

Kakorkoli že, pred tem časom je Samsung delal na Bada kot mobilni operacijski sistem za naprave z nizko in srednjo vrednostjo. Baba se je dokaj dobro počela s številnimi napravami, ki so na trgu že dosegle več kot milijon.

Vendar se od tega leta Bada v Samsungu združi v Tizen. Samsung je obljubil, da bodo trenutne aplikacije Bada in SDK nazaj združljive z novim operacijskim sistemom.

Razvojno okolje podjetja Tizen bo v veliki meri temeljilo na HTML5, ki hitro postaja prednostno razvojno okolje za mobilne aplikacije in storitve.

Očitno je, da namerava Samsung nadaljevati strategijo več platform, ki podpira platforme Android, Windows Phone in Tizen v različnih ponudbah za mobilne naprave.

V letošnjem letu pričakujemo številne pametne telefone Tizen. Zdaj, to je hitro. Zakaj je bil MeeGo razvoj tako počasen? Zakaj je tako dolgo trajalo, da je Nokia pripravila telefon MeeGo - in potem se izkaže, da to ni dejansko MeeGo, ampak Maemo / Harmattan?

Bomo kdaj imeli odgovore? Ampak potem, ali je res pomembno več? Življenje gre naprej.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here