Jaz, Moj GreyBerry in jaz

Član skupine New Mobility Nigeria, Izi Ehigie, piše o svojih izkušnjah z LG GW305. To je njen prvi članek o mobilnosti Nigerija. - Urednik

"Dobil ti bom telefon", so bile besede mojega prijatelja. Ni mu bilo treba reči "obljubim", ampak sem vedel, da je to mislil in ga lahko zadržim do njegovih besed. Za nekaj časa ni bilo videti, kot da bi prišel telefon, ampak vedel sem, da je.

Nekega dne, dolgo pozneje, je moj prijatelj vprašal: "Želite telefon na dotik ali eno s tipkovnico QWERTY?" Seveda sem si želel eno z tipkovnico QWERTY.

Sčasoma, v torek, 9. novembra 2010, sem postal ponosni lastnik telefona, ki sem ga takoj poimenoval "GreyBerry".

Jaz sem Izi in vam bom dal osebni pregled telefona LG GW305. Prosim, skupaj z menoj.

LG GW305 je eleganten črni telefon s sivim ozadjem (od koder sem dobil navdih za ime "GreyBerry"). Pravzaprav je precej lahek po svoji velikosti.

Sporočila na LG GW305 je zabavna s svojo polno tipkovnico QWERTY. poštni nabiralnik ni povsem zgoraj. Zdi se osnovno in ni uspelo pridobiti e-poštnih sporočil iz svojega poštnega računa Yahoo. Ne vem, zakaj so bili v tem telefonu vključeni čustveni simboli, če niso vidni v prejetih sporočilih.

Ena zelo smešna stvar o pošiljanju sporočil na GW305 je poročilo o dostavi, ki se glasi: " Poročilo je prispelo ". No, mislim, da to pojasnjuje, zakaj telefonski priročnik vsebuje le nekaj vrstic angleščine. Pojdi sliko.

Pozivi GW3054 sta jasni in čisti. Na voljo je reža za slušalke 3, 5 mm, čeprav ne morete prek klica prekiniti klica. To je treba storiti na slušalki. Nastavitve telefona vam omogočajo, da določite, katere klice želite zavrniti.

Preberite tudi: SwiftKey prevaja med vnašanjem, vljudnost Microsoft Translator

Velik imenik vam omogoča, da dodate različne smešne slike v svoje stike. Ti se oživijo na vašem začetnem zaslonu, ko izberete možnost za začetek ekrana Livesquare.

Thumbs up za fotoaparat. Za kamero z 2, 0MP mislim, da je to dobra.

LG GW305 igre so precej nadležno, saj so vse demos in jih je treba kupiti, da uživajo v polnem paketu.

Brskanje po mojem programu GreyBerry je bil celoten paket - dober, slab in grd.

Kaj je dobro: da lahko vzamem svoj telefon in se povežem z mrežo.

Kaj je slabo: Veliko spletnih mest se ne naloži na ta telefon.

Kaj je grdo: Brskanje se nenadoma prekine brez predhodnega obvestila in vas pusti z obvestilom: " Nezadosten pomnilnik, ki ga ne morete nadaljevati ".

No, to je moj kratek pregled LG GW305. Upam, da ste uživali v branju mojih amaterskih prizadevanj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here