Morda ni to Android; Mogoče sem jaz


To je običajen trend, da se na spletnih straneh teh spletnih strani zdi, da so podatki lačni za operacijski sistem Android. Kako magično naredi vaše podatke izginiti brez pomoči lastnika telefona. medtem ko ta misel ne bi mogla biti preveč naklonjena, vendar menim, da so te trditve precej pretirane.

Pred tem sem rekel pred mesecem dni ali več, sem bil zaljubljen v svet Symbian. Preden začnete pogovarjati o tem, kako prijazen je Symbian OS, samo držite se malo, sem internetni freak bolj primeren naključen prenos in dodatek s strani telekomunikacijskega coya nikoli ni bil dovolj za mene. Ali je 10mb, 100mb, 250mb, 1gb ali 3gb, vedno najdem način, kako ga izprazniti, preden je 30-dnevno obdobje blizu.

Skočim nazaj na Android OS, na katerega sem eksperimentiral prejšnji mesec, zahvaljujoč aplikacijam za nadzor podatkov v aplikaciji ICS in aplikaciji za upravljanje podatkov, sem lahko opazil podatkovni zagon - ME. Od 1024MB airtel je bil dovolj prijazen, da sem dal, sem uporabil več kot 422MB pri nalaganju aplikacij, ki sem jih že od takrat odstranil.Facebook, Cvrkutati in aplikacije za takojšnje sporočanje so gulped komaj 60MB. Storitve operacijskega sistema Android so preplavile 79 MB. To bi moralo vključevati sinhronizirana sporočila, push obvestila, oglase v aplikaciji, podatke zemljevida, preverjanje lokacije, besedilo v govor itd.

Moja težava je, da v bistvu smo tisti, ki uporabljajo podatke, ki delajo eno stvar ali drugo. Več, kar želimo brskati po internetu, gledati videoposnetke, pretočno glasbo, uporabljati Facebook in Twitter, bolj kot bi morali biti pripravljeni plačati denar za plačilo za našo odvisnost.

Preberite tudi: Ugani, kdo je šef pametnih telefonov z 21% tržnim deležem

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here