Marshmallow pregled Infinix Hot 2 (Android One)

Infinix Hot 2 je ena naprava, ki je na MobilityArena nenehno trenda. Še vedno smo presenečeni, da imajo številni uporabniki eno pritožbo ali drugo med uporabo telefona. Dovolj je smešno, moja enota je brez napak ali katera od teh težav. Sprašujem se, ali je moja druga različica. Ali pa se sesuje do uporabe? Pustimo to zgodbo še en dan.

Kljub temu je Infinix Hot 2 odlična naprava, potem ko je prišla dolga obljubljena posodobitev za britje. Končno sem posodobil svojo enoto. Večina ljudi je rekla, da ni prišla s kakšnimi spremembami. Po tem, ko sem z njim nekaj časa igral, sem že začel opazovati nekaj sprememb. Spodaj je kratek povzetek moje izkušnje z Marshmallowom na Infinix Hot 2:

Prvi vtisi:

Po namestitvi posodobitve je bilo potrebno prvič zagnati nekaj časa. Ko je bil narejen, je prvi zaslon zahteval, da nastavim kartico SD bodisi kot notranji kot prenosni pomnilnik. Razložil sem vprašanje Marshmallow in vašega Micro SD kartice TUKAJ. Telefon sem priključil na moj prenosnik in videl nekaj novih sprememb. Zdaj je več možnosti za izbiro, ko priključite telefon na računalnik.

Tekel sem v eno od mojih najljubših aplikacij, Evernote in poskušal urediti nekaj zapiskov. Ko sem izbral besedilo, sem opazil nov meni, od koder lahko kopirate, izrežete, delite in celo opravite hitro spletno iskanje. Lepo!

Google Now-On-Tap

Druga čudovita nova funkcija, ki sem jo opazil na Infinix Hot 2, je funkcija Google Now-On-Tap. Če želite aktivirati funkcijo, držite tipko Domov. Uporabnikom omogoča hitro iskanje z Asistentom Google - in najbolje, da deluje v vseh aplikacijah.

Preberite tudi: Supersonic Fun Voice Messenger potrebuje samo vaš glas

Doze / upravitelj aplikacij / pametno zaklepanje

Radovednost me je pripeljala do Googla, da bi izvedel več funkcij znamke Marshmallow, ki jih še nisem videl - in to me je pripeljalo do Dozeja. Zapomni si Greenify. Ta funkcija deluje zelo podobna - pri shranjevanju aplikacij za spanje, ko je telefon neaktiven. Doze bi vam pomagalo prihraniti življenjsko dobo baterije. Vprašanje je, "Ali res deluje?

Aplikacijam lahko zdaj individualno blokirate, da imajo nepotrebna dovoljenja. Zaženite v Nastavitve> Aplikacije> Izberite aplikacijo> Dovoljenja (glejte sliko zgoraj za Facebook). Odklepanje v nastavitvah sem naletel na Smart Lock za gesla. Ta funkcija omogoča, da Google shrani vaša gesla v svoj račun, kar omogoča enostavno prijavo.

Igra z orožjem

Google je vdelal igro v vse naprave Marshmallow. Za igranje te igre:

  • Pojdite v Nastavitve> O telefonu> štirikrat pritisnite na številko Build.
  • Pojavi se logotip Android M, znova se dotaknite in prikaže se logotip Marshmallow.
  • Dolgo pritisnite na logotip Marshmallow in igra se prikaže.

Igra je zelo podobna Flappy Bird, čeprav je precej težko igrati.

Končne besede

Do sedaj tako dobro, vsaka stvar še vedno izgleda in se počuti enako. Nisem opazil nobene opazne razlike v uspešnosti. Gumb za napajanje nežno pritisne, da zasveti telefon, medtem ko je v pripravljenosti. Fotoaparat še vedno obdrži stanje ob vsaki drugi funkciji. Vsem tistim, ki še vedno doživljajo eno ali drugo težavo na svojem telefonu, obiščite to delovno mesto TUKAJ ali spustite svoje pritožbe v razdelku z komentarji.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here