Trg neposredno na "te Cvrkutati lot" preko UberSociala

V primerjavi s preostalim svetom je internetni promet v Nigeriji nagnjen k mobilnosti pri 56%, ki je dosegel najvišjo vrednost v januarju 2012 ( 65%). Ja, ste uganili prav - med #OccupyNigeria protestov / delovno stavko) //goo.gl/zUjnm v primerjavi z 8% za Severno Ameriko, 3% za Južno Ameriko, Afriko v povprečju 15%, medtem ko je svetovno povprečje nekaj več kot 10%! //goo.gl/hAOzJ. Pravzaprav je bil zadnji čas, ko je namizje zabeležil večji promet v državi, nazaj v septembru 2011. Z zgoraj navedenimi statistikami bi zato morala biti najboljša spletna oglaševalska akcija, ki jo je treba zaznati, bolj osredotočena na mobilne naprave kot na računalnike, razen če je vaš izdelek ali storitev je namenjen samo uporabnikom računalnikov!

Zdaj oglaševanje na platformi za socialne medije ali mobilne naprave ne prenaša novic, saj se skoraj ne morete prijaviti v nobeno, ne da bi jih bombardirali z nešteto od njih, od oglasov Facebook, do Twitter-ovih tweetov in ljudi, ki jih je treba spremljati. Zato je bilo presenetljivo, ko sem poskušal raziskati, kako voditi mobilno oglaševalsko akcijo na UberSocial - To No 1 Twitter App za Blackberry (večina lastnikov robnikov, ki jih vem večinoma uporabljam za tweet), in ugotovil, da Nigerije ni bilo na seznamu kot ena od držav, ki se izbere za ciljno občinstvo.

To ni bilo veliko težav, čeprav je bila določba na spletnem mestu, ki pravi, da če država ali mesto, na katerega želim ciljati oglas, ni na seznamu, bi moral poslati e-poštno sporočilo, v katero državo ali mesto želim videti dodali in poskušali bomo dati prednost. Takoj sem to storil (glej moj e-poštni naslov in njihov odgovor spodaj) in bil je prijetno presenečen, da so odgovorili le malo več kot 24 ur pozneje, ko so me obvestili, da je Nigerija zdaj na seznamu držav, ki so na voljo. Kot je danes (30. avgust 2012), je le 28 držav, naštetih le z Nigerijo in Južno Afriko iz Afrike.

Preberite tudi: Mobilni telefoni in družabni mediji

Ustvarjeni oglasi se bodo izvajali na mobilni aplikaciji UberMedia in na spletnih mestih za mobilne naprave, kot so Echofon, UberSocial, Plume in Lockerz. Z UberTarget lahko določite tudi, ali vaš oglas vidijo uporabniki na telefonih iPhone, Android in Blackberry - fantastično funkcijo v mojem pogledu.

Spodaj so posnetki zaslona o tem, kako iti o tem.

Precej naravnost naravnost desno?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here