Google Go Review: urejate vaša pričakovanja

Sem porabil čas z uporabo Android-a, z odstranjeno različico operacijskega sistema Android OS, ki je usmerjena v doseganje gladkejših zmogljivosti na napravah na ravni začetka. Android Oreo Go Edition to počne večinoma: naredi razliko. Ampak obstajajo šibke točke. Ta pregled zemljevida Google je moral napisati, če želim deliti moje razočaranje pri Go različici Googlove aplikacije za zemljevide.

Pred nekaj dnevi sem moral najaviti sestanek tukaj v Lagosu. Naslov sem imel, čeprav sem bil precej seznanjen s sosesko, sem moral imeti možnost določiti ulico. Takrat sem imela svojo Lumia 950, poleg tega pa tudi dostop do pametnega telefona Android Go Edition.

Seveda že veste, da Googlove aplikacije niso na voljo za pametne telefone Windows, zato je bila slika Lumia 950 izločena iz slike. I zgrabil pametni telefon Android Go, začel Maps Go in vnesel v svoj cilj. Slaba uspešnost je bila takoj očitna, ker se je trudila naložiti zemljevid, ki prikazuje mojo ulico.

Toda sčasoma je. Nadal sem, če si želim ogledati podrobne informacije o tem, kako priti tja. Težave. Povečanje Google Zemljevidov Pojdi je boleča izkušnja. Nisem mogel dobiti ustreznega povečanja, tudi po večkratnih poskusih. Kaj je z navigacijo po zavijanju? Tu ne obstaja.

Googlovi načini vam jasno kažejo, da je navigacija po vrsti na voljo samo v aplikaciji Google Maps.

Torej lahko tudi namestite Google Zemljevide in izbrišete Maps Go. Nisem pa jaz.

Sčasoma sem moral narediti s približno lokacijo ulice, s katero sem se odpravil in se zanašal na moje znanje o območju, da bi me izgubil. Preživel sem pot in si našel svojo pot.

Preberite tudi: Cyan Nokia Lumia 900 za prodajo

Google Maps Go Review: končna beseda

Zemljevide Go bodo na nek način pomagale. Upočasnite svoja pričakovanja. Izkušnja ni taka, kot da bi uporabljali polno razvito Google Zemljevide, s katerimi smo se z vami ljubili in so odvisni. Zdi se, da aplikacije Google Zemljevidi niso aplikacija, na katero ste lahko popolnoma odvisni v čudni deželi. Ne preveč je odvisno od tega. Če je vaš pametni telefon z nizko porabo, lahko namesto tega namestite in uporabite celotno aplikacijo Google Zemljevidi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here