Lyrics za svojo glasbo

Glasbo poslušam veliko - doma, v avtu, pri delu, povsod in kjerkoli. Imam zbirko več kot 1.000 skladb širokega spektra glasbenih zvrsti.

Na žalost ne poznam vedno vseh besedil teh pesmi. Na koncu sem lovil programe, ki lahko zagotovijo te lyrics.

Ker je bil dolgo časa uporabnik Symbian, je bila aplikacija, imenovana Lyrics, tisto, kar je prišla na moje reševanje. Med predvajanjem katere koli skladbe v predvajalniku predvajanja glasbe zaženite besedilo, ki bo padel besedo pesmi, ki jo predvajajo s strežnika in se vam prikaže. Besedilo vsebuje tudi kratek profil glasbenike in njihovih drugih pesmi.

Aplikacija ima tudi možnost iskanja po naslovu, izvajalcu ali albumu.

V sistemu Android nisem mogel najti aplikacije, ki deluje tako natanko. Vendar pa je aplikacija za Android z istim imenom, Lyrics, na voljo, čeprav deluje drugače. Ta ne bere, kaj se predvaja v predvajalniku glasbe.

Zaženite aplikacijo in predstavite polje za iskanje. Vnesite ime, pesem ali album in tudi potegne besedilo s strežnika, če je na voljo, in ga prikaže. Obstaja možnost shranjevanja besedila v svojo napravo, kar je zelo koristno.

Prepričan sem, da podobne aplikacije obstajajo tudi na drugih platformah. Si jaz glasbeni ljubimec, kot sem jaz? Kako dobite besedilo na svoje skladbe v mobilnih napravah?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here